tarafından - Ağustos 19, 2019
590 görüntüleme

Switch için çıkacak olan İndie oyunlar hakkında bilgilendirmeyi, canlı yayında Nintendo yapacak. Yayın bugün TSİ ile birlikte saat 16.00'da gerçekleştirilecek. Nintendo'dan birden fazla oyun tanıtımının yanı sıra, daha önce çıkmış oyunlar hakkında da bilgilendirme yapması bekleniyor.

Nintendo'nun yaptığı açıklamalara göre bugün canlı yayında bir çok Switch bağımsız oyununda bulunan ayrıntılar ortaya çıkacak. Nintendo tarafından yapılacak olan bu canlı yayın, Avrupa'nın en büyük video oyun etkinliği olan Gamescom 2019 haftası olması nedeniyle daha önce duyurulan oyunların yanı sıra yeni oyunların duyularını ve ayrıntılarını da içerecek.

Etkinlik Ne Zaman Başlayacak

Etkinlik 19 Ağustos günü yani bugün saat 16:00'da başlayacak. Nintendo'nun “Indie World Video Showcase” olarak adlandırdığı canlı yayını 20 dakika kadar sürecek. Türkiye saatiyle 16:00'da başlayacak etkinlik, 16:20 saatinde son bulacak. Yayında Switch'te oynanabilir indie oyunlarla ilgili çeşitli bilgiler verilecek, yayını Youtube bağlantısı üzerinden izleyebilirsiniz. Saat 16:00'da Nintendo Youtube canlı yayın bağlantısını aktif hale getirecek ve yayını bağlantı üzerinden izleyebileceksiniz.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.