tarafından - Eylül 18, 2019
140 görüntüleme

Nvidia; call of duty seçeneğinde modern warfare'ı ücretsiz sunacağı dev bir kampanya için start verdi. Geçtiğimiz yıl paylaşıma sunduğu ışın izleme teknolojisinin (RTX) hem duyulmasını sağlamak hem de gösterimini yapmak isteyen Nvidia, 25 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan Call of Duty: Modern Warfare'ı bedelsiz olarak vereceği aktif bir kampanya başlattı.

Kampanya Detayları

Kampanya içeriğinde oyunseverlerin, RTX desteğine sahip olan bir grafik kartı almaları kesinlikle gerekiyor. Nvidia geçtiğimiz sene, oyun sektörünün koşullarını sil baştan yazan "ışın takip etme teknolojisini bir etkinlikte tanıttı. "RTX 20" serisi grafik kartlarla beraber ilan olunan bu teknoloji aslında, oyunlardaki ışığın gerçek yaşamdaki hallerinin taklit edilmesi anlamını içeriyor. Fakat şu an bile bu özelliği destekleyen oyunların sayısı hiçte yeterli bir durumda görünmüyor.

Nvidia'dan Son Teknoloji

Yukarıdaki bilgilere bakıldığında Nvidia, bu teknolojinin duyurulması ve hızlı bir şekilde yaygınlaşması için oyun geliştirici işletmelerle uzun bir süredir çalışmalarını devam ettiriyor. Nvidia'nın yeni ve son teknolojisine sahip olacak oyunlardan önemli olan bir tanesi "Call of Duty: Modern Warfare". Hem geliştirici şirket hem de Nvidia, Call of Duty: Modern Warfare'ın "RTX" olarak adlandırılan bu teknolojiye sahip olabilmesi için ciddi anlamda çalışmalar sürdürdüler ve 25 Ekim tarihi geldiğinde, RTX desteğine sahip olan Call of Duty: Modern Warfare, oyunseverlere sunulmuş olacak.

Rtx Teknoloji Sistemi

Nvidia şimdilerde yeni bir kampanya atağı başlattı ve bu kampanya içerisinde oyunseverlere, ücretsiz bir şekilde Call of Duty: Modern Warfare verecek. Bununla birlikte RTX teknolojisinin hem duyurulması hem de oyun tutkunları tarafından daha iyi bir şekilde anlaşılabilmesi için başlatılan bu kampanya Türkiye genelinde de geçerli olacak. Fakat Nvidia, bu oyunları tüm oyuncularına ücretsiz olarak vermeyecek. Şirket, ancak yeni bir RTX 20 serisi grafik kartı alınması durumunda Call of Duty: Modern Warfare'ı ücretsiz olarak vereceğini ifade etti. Nvidia'nın ücretsiz olarak Call of Duty: Modern Warfare vereceği bu dev kampanya hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarlar için geçerli olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.