tarafından - Eylül 19, 2019
88 görüntüleme

Teknoloji devi Apple, Slofie'nin marka haklarına sahip olmak talebiyle başvuruda bulundu. Apple'ın geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlediği tanıtım etkinliğinde ilan ettiği "Slofie" adı verilen önemli özellik için marka başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Slofie Özelliği

Slofie isminin marka ve patent haklarına sahip olmak isteyen Apple, patent genel merkezine teslim ettiği dosya içeriklerinde Slofie'nin indirilebilir türde bir yazılım olduğu bilgisini paylaşıyor. Teknolojide dev lider Apple geçtiğimiz haftanın ilk günlerinde düzenlediği mini bir etkinlikle yeni ürünlerini kullanıcılarına tanıttı.

Apple Watch ve Slofie

Apple'ın düzenlemiş olduğu aktivitede tanıttığı ürünler arasında iPhone 11 serisi, yeni Apple Watch ve "Slofie" adlı yeni bir teknoloji vardı. Slofie teknolojisi aslında, yeni iPhone'ların kamera düzeneklerinde yer alan çok farklı bir özellik. Bu ilginç özellik, 120 fps'de yavaş özçekimler yapılmasını sağlayan mükemmel bir sistem.

Markalı Özellik

Görünüşe bakıldığında Apple, bugünlerde bu özelliği markalaştırmak için aktif çalışmalar içerisinde bulunuyor. Ortaya atılan bilgilere göre Apple'ın, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'ne (USPTO) Slofie adını markalaştırmak için başvuruda bulunduğu bilgisi paylaşılıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.