tarafından - Eylül 19, 2019
67 görüntüleme

Mobil oyunların her geçen gün daha da artması ve rekabetin söz konusu olmasından dolayı mobil oyun piyasasının efsane bir şekilde Call of Duty ile tanışması mümkün oldu. Efsane ve oldukça etkileyici bir oyun ile takip edenlerin karşısına çıkması beklenen oyun için bazı grafikler yayınlanmaya başlandı. Bu grafikler incelendiğinde ise oyunun beklenenden fazlasını içerdiği anlaşıldı. Resmi fragman ile birlikte yayın tarih, de belli oldu.

Neler Vardır?

Oyunu merakla bekleyenlerin en sık sordukları soru oyunun içinde ne olduğudur. Oyun haritalar, silahlar veya birçok farklı karakter ile birlikte meraklılarına hizmet vermeyi amaçlıyor. Battle royale modundan etkilerin var olduğu da kolay bir şekilde fark ediliyor.

Açıklamalar

Yapılan açıklamalara bakıldığında Call of Duty hakkında farklı haritaların kullanımda olması bekleniyor. Efsaneleşmiş özelliklerin tek bir çatı altında sunulması da başka bir kolaylık olması anlamına geliyor.

Ekimde

Bahsedilen oyunun ise ekim ayında kullanılır olması için hızla çalışmaların tamamlanması gerekiyor. Yapılan açıklama ise ekim ayını işaret ediyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.