tarafından - Eylül 23, 2019
300 görüntüleme

Netflix platformunun son zamanlardaki en önemli ve iddialı işlerinden biri olacak Breaking Bad El Camino filminin fragmanı Netflix üzerinden yayınlandı. Fragman 23 Eylül günü yayınlandı.

5 sezon devam eden Breaking Bad arkasında büyük bir hayran kitlesi bırakmıştı. Birçok kişi hala diziyi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi olarak değerlendiriyor. Finalinden altı sene geçmesine rağmen hala konuşulan dizinin bir de filmi yayınlanacak.

El Camino: A Breaking Bad Movie adıyla yayınlanacak olan filmin 11 Ekim’de Netflix platformu üzerinden yayınlanması planlanıyor. Fragmanı ise bugün yayınlandı. Dizinin hayranları yeni filmi heyecanla bekliyor.

Filmin Konusu

Filmde odak noktası Jesse Pinkman olacak. Fragmanda bir arabanın içinde görülen Pinkman, iddialara göre filmin odağındaki isim olacak. El Camino filminde Pinkman; geçmişten, kanunlardan ve esaretten kaçacak. Filmin yönetmeni ise dizinin yönetmeni olan Vince Gillian tarafından yapılacak. Film Netflix’den sonra sinema salonlarında da eş zamanlı olarak 11 Ekim tarihinde gösterime girecek.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.