tarafından - Eylül 23, 2019
59 görüntüleme

Günümüzde sanal alemdeki oyunlar oldukça dikkat çekici ve birçok kişi tarafından kullanılmakta. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen Battle Royale oyunu oyuna yeni güncellemeler ekledi. Bu güncelleme bazı kişiler tarafında beğenilirken bazı kimseler tarafında ise sinir bozucu bulundu. Yeni güncelleme ile uzun süre dans edilmekte. Güncelleme kullanıcılar tarafından tepki alınca . Oyun kurucularında açıklama geldi.

Greasy Grove, güncel Fortnite haritasında nostaljik bölge olarak biliniyor. Oyuna bu bölgeden başlandığında oyuncuları yenilmez duruma getiren ve sağlıklarını geri kazandıran zorunlu Taco Time dans ekrana geliyor ve uzun süre ekranda kalıyor. Oyuncular ellerinde Tacolar ile uzun süre dans ediyorlar. Bu durum bazen sinir bozucu olabiliyor.

En Önemli Özellik Uzun Süre Hayatta Kalma

Yeniliğin olumlu ve olumsuz yönleri bulunduğu gibi en önemli faydasının uzun süre hayatta kalabilme şansı sunduğu özellikle belirtiliyor. Oyun sırasında biri canlandırılıyorsa canlandırma sona erecektir ve tacolar ile dans başlayacaktır.

Oyun kullanıcıları danstan ziyade dans süresinin çok uzun olmasından yakınıyor. Dans ortalama 1 dk sürerken gelen tepkiler üzerine 30 saniyeye düşürüleceği yöneticiler tarafından belirtildi.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.