tarafından - Eylül 25, 2019
105 görüntüleme

Çift ekran teknolojisine sahip ve şimdiye kadar Çin pazarında satımı yapılan Nubia Z20 model telefon için daha önce 2019 yılı Ekim ayında küresel pazara sunulacağı duyurulmuştu. Son alınan haberlere göre ise Nubia Z20'nin Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa pazarına giriş yapacağı tarih 14 Ekim 2019 olarak belli oldu.

Çift Ekran Mucizesi

Birbirinden bağımsız iki ekran özelliği sunan model ile telefonda iki işi aynı anda yapabilme şansına sahip olacaksınız. Örneğin artık bir ekranda sörf yaparken diğeri ile fotoğraf çekebilmek mümkün. Şunu da belirtelim ki bu ekranlar Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Yenilikler ve Özellikler

Şimdi de Nubia Z20 ile gelen diğer özelliklere bir bakalım. 512 GB dahili hafıza seçeneği ile çok geniş bir depolama alanı imkanı sunan model, bellek yönünden ise 8 GB RAM getiriyor. Telefonun ana ekranının boyutu 6. 42 inç olarak açıklanırken, ikinci yani arka ekran boyutu ise 5, 10 inç olarak tasarlanmış durumda. Ayrıca ana ekran çerçevesiz ve FHD özelliğine sahip. Cihazın ön kamerası yok ancak arkada üç kamera sistemi ile geliyor. 8K ultra yüksek çözünürlüğe de destek veren bu kameralar 48 MP, 16MP ve 8 MP. İşlemci olarak ise Snapdragon 855 Plus bir işlemci kullanılıyor. Bu İşlemci ile çok yüksek düzeyde bir performans yakalanacağı da çok açık. Telefonun fiyatı yada ülkemizde resmi satışının olup olmayacağı ise gizemini koruyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.