tarafından - Eylül 27, 2019
105 görüntüleme

One Plus Tv'nin piyasaya sürülmesinin ardından sorunlar baş göstermeye başlıyor. 55 inçlik ekran genişliği, 4K QLED paneli, ince yapısı ve Android 9.0 sürümü ile connect desteğine sahip bir model olan One Plus, televizyonlar arasından bir adım öne geçiyordu. Taki kullanıcıların Netflix desteğini görememesine kadar. Şuanda piyasada satılan One Plus TVler de Netflix yükleyememesi sorunu yaşanıyor.

Firma Engelleyecek Yollar Arıyor

Teknoloji platformlarından bazıları, Netflix'e üçüncü yollar ile ulaşım sağlıyor. Netflix APK yoluyla televizyonlara kurulabiliyor. Fakat kurulumdan sonra uygulama orijinali gibi performans sergilemiyor. One Plus TV kullanıcılarının böyle yöntemler kullandığını öğrenen firma ise çalışma başlatıyor. Netflix desteğini getirmek isteyen One Plus yetkilileri hız kesmeden deneylere devam ediyor. Fakat kullanıcıları üzen haber ise denemelerin kısa sürede olamayacağı yönünde geliyor. Şirket yetkilileri uygulamanın en geç ekim ayında hizmete geçebileceğini söylüyor.

Yakın tarihte One Plus Tv alan ya da sipariş veren müşteriler Netflix için gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyor. Teknoloji platformunda üçüncü kanallar vasıtası ile Netflix'i tvlerine yükleyen müşteriler ise endişe yaşıyor. One Plus Tv firma yetkilileri bu sorun için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 55 inçlik ekran genişliği, 4K QLED paneli, ince yapısı ve Android 9.0 sürümü ile connect desteğine sahip bir model olan One Plus TV hala piyasada yok satmaya ve rakiplerine fark atmaya devam ediyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.