tarafından - Ekim 1, 2019
177 görüntüleme

Oyunseverlerin heyecanla beklediği Call of Duty: Mobile bugün itibariyle resmen yayına girdi. Oyuna hem App Store hem de Google Play Store üzerinden ulaşabilmek mümkün ve oyunu indirerek heyecanını doyasıya yaşayabiliyorsunuz. Böylece oyunun yayıncı firması Activision daha önce açıkladığı tarihte oyunu yayınlamış oldu.

1 Ekim 2019 tarihi itibariyle hayatımıza giren oyunu, hem Android telefon sahipleri hem de iPhone telefon sahipleri oynayabiliyorlar. Oyuna ait tam sürüm bugünden itibaren Google Play Store ve App Store üzerinden indirilebilecek. Böylece, bu mobil oyun ile de PUBG Mobile'a da en büyük rakip gelmiş oldu.

Neler Var?

Call of Duty; Mobile, mobil oyunseverlere 6 farklı oyun modu ile 5 farklı harita sunuyor. Bu ücretsiz modlar, Free-for-all, Domination, Team Deathmatch, Frontline , Search and Destroy ve Hardpoint. Tüm modların amacı da, özellikleri de birbirinden farklı. Oyunun sunduğu 5 harita ise şöyle, Nuke Town, Kill House, Cross Fire, Crash ve Hijacked. Bu haritaların hepsinin kendine özel yapısı var.

Oyunda, gerçek para yada oyundan kazandığınız paralar ile yeni silahlar alabiliyorsunuz.

Call of Duty Mobile ile en büyük rakibi PUBG Mobile'a geniş olarak bakıp, kısa bir değerlendirme yaparsak daha taktiksel bir oyun olan PUGB Mobile' a göre Call of Duty Mobile daha çok aksiyon ve çatışma içeriyor. Ayrıca bu yeni oyun PUGB'dan bir tık daha hızlı.

Ayrıca bugün tanıştığımız oyun, emülatör kullanılmak suretiyle bilgisayarda da oynanabiliyor. Bunun için oyun kolu takabileceğiniz gibi klavye ve mouse da kullanabiliyorsunuz.

Beta Sürüm

Call of Duty mobile daha önce açık beta olarak bizlerle buluşmuştu ve birçok oyuncu beta kapsamında oyunu deneyimlemişlerdi. Ancak gerek yaşanan çökmeler, gerek ağ performansının istenilen seviyede olmaması ve gerekse oyunun genel kalitesindeki yetersizlik oyunseverleri üzmüştü. Activision, açık beta sürümdeki tüm bu sorunları aşmak için yoğun çaba harcadı. Artık oyun birçok yeni ve farklı harita ve modlar üzerinden, hızlı, yüksek kalite grafiklere sahip olarak, sorunsuzca oynanabiliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Vayy (1)
Yükleniyor...
1