tarafından - Ekim 2, 2019
134 görüntüleme

Pokemen oyun yapımcıları, yeni yapılacak değişiklik ve düzenlemeler ile Pokemon'un 8. nesil oyununda artık oyuncuların birbirleriyle yaptıkları mücadelelerin önünde bulunan engelleri ortadan kaldıracaklarına yönelik açıklamalarda bulunuyorlar. Heyecanla beklenen Pokémon Sword & Shield oyununda, oynayanların birbirleri ile mücadeleleri artık çok kolaylaşacak.

Pokémon Sword and Shield oyunu ile oyun yapımcıları hedefledikleri tam anlamda farklı olmayı başaran ilk ve tek Nintendo Switch oyunu olmayı başarabilecekler gibi görünüyor. Çünkü bu yolda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar.

Gizli Özellikler Geliyor

Amerikan oyun dergisi Game Informer’a açıklamalarda bulunan yapımcı şirket Niantic Labs'ın planlama yöneticisi, oyunun mekaniklerinde yenilemeler ve değişiklikler gerçekleşeceğine dair bazı ipuçları verdi.

Daha önce ki Pokémon oyunları içinde, çalılardan çıkan Pokémon'lar umursanmaz ve oyuncular Pokémon’larını çiftleştirerek en fazla özelliğe sahip Pokémon'u üretmeye çalışırlardı. Ancak gelecek yeni sistemle artık Pokémon'ların birçok yeni ve gizli özelliği bulunacak ve bu nedenle bir Pokémon ele geçer geçmez istenilen dövüşte rahatlıkla kullanılabilir hale gelecek.

Yine edinilen bilgilere göre bu yeni geliştirilen oyunda, bu güne kadar ki oyunlarda gizli olan bazı özellikler de açık duruma gelecek ve bu özelliklerin isteğe göre değiştirilebilmesi imkânı da bulunacak. Bu oyuna yönelik daha önce yapılan pek çok yenilik, serinin ilk günden beri hayranı olan oyuncular tarafından pek beğenilmemiş ve bekledikleri heyecan dalgasını üzerlerinde oluşturmamıştı. Ancak bu kez gelecek yenilikler ve yapılacak değişikler ile uzun zamandır hayali kurulan birçok yeni özellik hayata geçecek ve oyun hayranlarıyla buluşacak gibi duruyor. Bu ise heyecan dalgasını yükseltiyor ve başka boyutlara taşıyor.

Ne Zaman Açıklanacak?

Evet, oyun bu yeni değişiklikleri ile rekabetçi olarak bu oyunu oynamak isteyenlerin hayalini kurdukları her türlü imkânı sağlayarak, oluşturacakları Pokemon takımları ile mücadelelerini yapmalarına olanak tanıyacak. Yine Pokémon'lar aktarılırken sahip oldukları özellikleri de korunmuş olacak. 4 Ekimden sonra başlayacak oyun tanıtımlarına ilişkin çalışmalar ile Pokémon Sword & Shield hakkında çok daha fazla bilgi ve ayrıntıya sahip olacağız.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.