tarafından - Ekim 2, 2019
112 görüntüleme

İlerleyen günler de Google tarafından kullanıcılara tanıtılması beklenen Pixel 4 uygulaması şimdiden merak uyandırmışa benziyor. Henüz tanıtma işlemi yapılmamasına rağmen 2 büyük özellik uygulamaya eklendi. Google şirketinin daha önce piyasa ya sızdırılan uygulaması çok basit bir ses kaydetme uygulaması olduğundan kullanıcılar tarafından pek fazla dikkat çekilmedi. Fakat bazı özellikleri ile şimdi den gündem olacağı düşünülüyor.

Bu özelliklerin başında ses dosyaların metne çevrilmesi bu dosyaların Google drive kayıt edilmesi ve internet olmadan bu dosyalara erişme özelliği olması harika bir adım olarak söyleniyor.

Google Pixel 4 Uygulaması yakın zaman da tanıtılacağı bu tanıtımla beraber her ülke de kullanabileceği söyleniyor. Fakat bazı özelliklerin bazı ülkeler de çıktığı gün itibari ile kullanılmayacağı daha sonra ilerleyen günler de güncelleme ile kullanılacağı söyleniyor. Ülkemiz de bazı özellikleri çıktığı gün ne yazık ki kullanamayacak ülkelerin arasında gösteriliyor.

Bu durum uygulamayı bekleyen kullanıcıları oldukça rahatsız etse de fazla uzun süre geçmeden ülkemizde de bu özelliklerin gelmesi bekleniyor. Google Pixel 4 oldukça merak uyandıran özellikleri ile birlikte yakın zaman da piyasaya çıkacak.

Sesleri Metinlere Dökebiliyor

Google Pixel 4 uygulaması adından söz ettirmeye başladı. Uygulama ile gelen en büyük özelliklerden biri de kayıtlı sesleri metinlere dönüştürme işlemleri yapabilmesi. Uygulama kayıtlı olan sesleri metinlere dökmesi oldukça güzel bir özelliğe benziyor. Kullanıcıların dikkatini çekmeye başarmışa benzeyen uygulama 15 Ekim tarihin de tanıtılacak. Kaydedilen bu sesler Google drive hesabınıza .txt şeklinde eklenebiliyor. Bu özellikte kullanıcılar tarafından oldukça beğenileceğinden bahsediliyor. Ayrıca .txt özelliği herhangi bir internet gerektirmeden çevrimdışı kullanabileceği söyleniyor. Bu özellik internet sıkıntısı çeken kullanıcılar için oldukça güzel bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama Özellikleri Zamanlar Tüm Ülkelere Gelecek

Google Pixel 4 uygulamasının bazı özellikleri tüm ülkeler de kullanabilir olarak gelmeyecek. Ülkemiz de transkripsiyon özelliği ne yazık ki kullanabilir olmayacağı yönünde. Bu özellik sadece şu an için Amerika da kullanılacağı ilerleyen dönemler de ülkemize geleceği söyleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.