tarafından - Mart 6, 2020
116 görüntüleme

Son aylarda corono vürüs tüm dünyada en fazla gündem meşgul eden konu haline geldi. Corona vürüs ülkeler arasında ticaretin de daralmasına yol açtı. Ancak bundan en fazla etkilenen hastalığın başladığı Çin oldu. Teknolojide tüm dünyada önemli tedarikçi konumumda olan Çin İphone SE 2’nin de piyasaya çıkışını ertelettirdi. İphone SE 2’yi bu ay satışa çıkartmayı planlayan şirket Corona Virüs sebebiyle yeni tasarımının tanıtımı erteleyebilir.

Apple akıllı telefon piyasasına cazip fiyatlı bir cihaz çıkartmayı planlıyor. Şirketin diğer akıllı telefonlara göre daha uygun fiyatla İphane SE 2’yi piyasaya çıkarma planı vardı. Corona Virüs İphone SE 2’nin bu ay piyasaya çıkışına engel olacağa benziyor.

İphone SE 2 Bu Ay Tanıtılacaktı

Apple üretmiş olduğu telefonlar ile tüm dünyada önemli başarılar yakaladı. Akıllı telefon piyasasının lideri konumunda olan Apple diğer akıllı telefonlara göre çok daha uygun fiyatlı bir ürün ortaya çıkartarak bu ay tanıtmayı planlıyordu. Normal koşullar altında şirket İphone SE 2’yi Mart sonunda tanıtarak satışa sunacaktı.

Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs yeni ürünün piyasaya çıkışının 2020’nin ikinci çeyreğine kalmasına yol açacak gibi. Çünkü Apple corona virüs sebebiyle sürekli çalışanlarına izin vermek zorunda kalıyor. İphone SE 2 uygun fiyatı, emsallerine göre daha küçük boyutları (4,7 İnç), 3 GB Ram ve A13 yonga setine sahip olması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.