tarafından - Mart 11, 2020
116 görüntüleme

Oyun pazarları içinde dünya çapında önemli bir yere sahip olan oyun pazarı artık özel donanımlar üretmeye başladı. Mobil oyun tutkunlarının kullanabilmesi için özel olarak oyuncu minderi üretildi. Minder, cep telefonu tutacağı şeklinde fonksiyonlara sahip.

Günümüzde artık oyun düşkünleri için farklı bir çok ekipman üretiliyor. En son üretilen oyun tutkunu malzemesi oyuncular için yataktı. Japonyada üretilen oyuncu yatağının ardından yine aynı ülkede bu kez da oyuncu minderi üretimi yapıldı. Japonya'da üretilen bu oyuncu minderine isim olarak ise "Turn A Cushion" verildi. İsminde yapılan kelime oyunundan da anlaşılacağı üzere oyuncu minderi oyun tutkunlarının oldukça işine yarayacak bir kurtarıcı olabilir. Oyuncu minderi teknik olarak oyuncular için dirsek desteği sağlıyor. Bu sayede oyun severler tablet, el konsolu ve telefon gibi aygıtlardan oyun oynarken kollarının yorulmasının önüne geçiyor.

Üretici Kim?

Oyuncular için tasarlanmış bu minderin üretisici Thanko adında Japon bir firma. Minderin şekli ise ters A şeklinde tasarlanmış, bel ve göğüs hizasından vücuda sarılıp kolların üzerine konulabildiği bir şekilde kullanılıyor.

Aynı zamanda oyun minderinin dirsek kısmında iki kabarık bölge bulunuyor. Bu kabarıklıklar sayesinde minderin düşmesi ya da oyun oynarken kayıp gitmesinin de önüne geçiliyor. Aynı zamanda oyun minderinin yan kısımlarında toplam iki adet cep bulunuyor. Bu ceplere kablolar da rahatlıkla sığabilecek durumda. Son olarak oyun esnasında telefonun asılabilmesi için minderin tepesinde bir aparat da bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: oyuncu minderi, thanko
Bunu beğenen ilk kişi ol.