tarafından - Ağustos 6, 2019
495 görüntüleme

Görsel paylaşımların yapıldığı, son derece popüler bir sosyal medya platformu olan Instagram bazı yeni özellikler kazanıyor. Instargam'ın keşfet sayfasının tasarımı değişecek ayrıca, insanlar görmek istemedikleri gönderiler için geri bildirim verebilecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan, Jane Manchun Wong, keşfet kısmında hem görsel değişiklik olacağını hem de kullanıcıların beğenilerini geri bildirim yoluyla iletebileceklerini açıkladı.

Kişiselleşmiş Instagram

Facebook'un sahibi olduğu Instagram yeniliklere doymuyor. İnsanların, fotoğraf ve video paylaşabildiği Instagram'da yine bazı yenilikler olacak. Açıklamayı, Jane Manchun Wong yaptı. Wong, Instagram keşfet kısmında değişiklik olacağını söyledi. Buna göre, keşfet kısmının tasarımı değişiyor. Tasarımla beraber kullanım da farklılaşacak. Keşfet kısmında açılacak pencerede kullanıcılar, kolay bir şekilde simgeler yardımıyla, geri bildirim verebilecekler. Bu, şimdikine göre çok daha kolay bir kullanım sunuyor.

Bunun yanı sıra Instagram kullanıcıları, görmek istemedikleri içerikler için geri bildirimde bulunabilecekler. Bu özelliklerle Instagram çok daha kişisel bir kullanım sunmayı amaçlıyor. Wong, açıklamasında bu yeniliklerin, geliştirilmekte olduğunu ifade etti. Böyle bakılırsa, söz konusu yeniliklerin yakın bir zamanda hayata geçmesi beklenebilir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.