tarafından - Mart 12, 2020
154 görüntüleme

Samsung yeni tableti olan Galaxy Tab S6 Lite’ı Şubat ayında açıklamıştı. Samsung’un bu ay NCC adlı sertifikayı da aldığı öğrenildi. Tayland’dan alınan sertifika bize tabletin yakın zaman içerisinde tanıtıma çıkacağını gösteriyor. Tablet hakkında daha önce çıkan haberlere göre cihaz Samsung Exynos 9611 adındaki işletim sistemiyle gelecek. Ayrıca cihazın dahili hafızasının da 64 ya da 128 GB, Ram’ininse 4 GB olması bekleniyor. Bunun yanında tabletin ekran ile ilgili özelliklerinin ise standart olanlarla benzer olacağı düşünülüyor. Beklenti, 10.5 inçlik süper amoled ekranlı olması yönünde.

Cihazın Sürümü

Cihazın Android sürümünün Android 10 olacağı belirtildi. Cihazın Wi-Fi bağlantısınınsa 2.4 GHz olması beklenirken tasarım olarak da Galaxy Tab S6’yla aynı tasarıma sahip olacağı kesin. İnce bir çerçeve ile üretilen tablet bu yönüyle modern bir görünüme sahip olacak. Galaxy’nin bir önceki tableti de bu modern görünümüyle oldukça beğeni toplamıştı. Tabletin ön kamerası 5 MP, arka kamerası ise 13 MP olacak. Kayıtlara göre cihazın SM-P610 adında bir model numarasına sahip olacağı da görülüyor. Bir önceki modelde 7.040 pil gücü bulunduğu için bu cihazda da aynı olması bekleniyor.

Fiyat Beklentisi

Tabletin fiyatının çıkış fiyatı henüz belli olmasa da tahminlere göre 399 dolarlık bir etiketle satılacak. Cihazın ülkemizdeki fiyatının ne kadar olacağı ve ülkemize ne zaman geleceği de şu an için belli değil.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.