tarafından - Mart 12, 2020
154 görüntüleme

Genelde saat alanında tanıtım yapan Montblanc ilk kez kablosuz kulaklık için de tanıtım yaptı. Uzun pil ömrüyle yolculukta müzik dinlemeyi sevenlere hitap etmeyi başardı. Şirket akıllı saatler konusunda tecrübeye sahipken ilk kez kablosuz kulaklık duyurması şaşırttı.

Akıllı Saatten Kablosuz Kulaklığa

Montblanc akıllı saat üreten bir firmayken kablosuz kulaklık üreterek şaşırttı. Akıllı saat konusunda oldukça başarılı olan ve kullanıcılarının yüzünü güldüren firma kablosuz kulaklıkta da aynı başarı ve deneyimi yakalayacak mı bilinmiyor.

Montblanc Kablosuz Kulaklıkları

İlk kez kablosuz kulaklık üreten firma kulaklıklarında farklı renk seçme şansını kullanıcısına sunuyor. Kulaklıkta yoğun olarak koyun derisi kullanılmış olup farklı olarak giydirilebilme teknolojisine de sahip olmaktadır. Ayrıca deri sayesinde kolay silinebilme imkanı da sağlamaktadır. Günümüzde hemen hemen her kablosuz hatta kablolu kulaklığın sağladığı aktif ve pasif gürültü önleme özelliğini Montblanc firması da sağlamıştır. Bu özellik müzik severlerden artı puan göreceğe benziyor.

Uzun yolculuk yapan ve yolculukta müzik dinlemeyi seven kişilerdenseniz kulaklığın şarj süresi oldukça büyük öneme sahip oluyor. Sürekli şarjı biten ve şarj etmeyi gerektiren kulaklıklar büyük hayal kırıklığı yaratabiliyor. Bu nokta da ise 20 saatlik şarj ömrü sunan Montblanc kablosuz kulaklıklar yine kullanıcılarının yüzünü güldüreceğe benziyor. Tüm bu özelliklere sahip olan kablosuz kulaklığın fiyatlarının ise 595 dolardan başlayacağı düşünülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.