tarafından - Mart 17, 2020
171 görüntüleme

Hindistan merkezli üretici firma Realme tarafından üretilen Realme 6i cep telefonunun tamını yapıldı. Tanıtım Mynmar kentinde yapılan telefonun bir hafta önce afişleri yayınlanmış ve dikkat çekmişti. Şimdi de ürünlerin görsel tanıtımları yapıldı.

Telefonun İşlemcisi Dünyada Tek Olma Özelliğine Sahip

Realme firması tarafından tanıtımı yapılan telefonun yeni üretilmiş olmasının yanı sıra işlemcisinin dünyada tek olması da dikkat çekiyor. Çünkü mediatek helio g80 işlemcisine sahip başka bir akıllı telefon bulunmuyor. Bu da telefonun ilgi görmesini sağlıyor.

Tanıtımı yapılan cihazın teknik özellikleri de dikkat çekiyor. Realme 6i akıllı telefonu 4gb’lık Ram’i üzerinde barındırıyor ayrıca ürünün 128 GB boyutunda da dâhili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca cihaz 6,5 inc boyutunda LCD ekrana sahip bulunuyor. Realme 6i’nin ayrıca 18 wat hızında şarj desteği bulunuyor.

Cihaz anı zamanda 195 g ağırlığında oluyor. Bunlar dışında cihazda 16 mp çözünürlüğüne sahip selfie kamerası bulunuyor. Cihazın ayrıca arkasında dört adet kamera bulunuyor.

Cihazın İki Versiyonu Var

Realme 6i hakkında edinilen bilgilere göre cihazın iki versiyonu bulunuyor. Bunlardan ilki 3gb ram hafızasına ayrıca da 64 gb depolama alanına sahip olan versiyonu oluyor. Diğeri ise 4 GB ram ile 128 gb depolama alanına sahip olan versiyonu oluyor. Tanıtını yapılan cihazlar hakkında satışa çıkış fiyat bilgileri de bulunuyor. Alıcıların 3gb’lik Realme 6i için 175 dolar öderken 4gb 211 dolar ödeyeceği biliniyor.

Tanıtımı yapılan cihazın ayrıca sadece iki renk seçeneği bulunuyor. Bunlar ise beyaz ve yeşil renkleri oluyor. Realme 6i cihazına sahip olmak isteyen kişilerin 18 Mart tarihi itibariyle ön siparişe başlayacağı asıl satışların ise 29 Mart itibariyle Mynmar kentinde başlayacağı bilgisi bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: realme 6i, cep telefonu, mobil
Bunu beğenen ilk kişi ol.