tarafından - Mart 24, 2020
111 görüntüleme

Xiaomi markası yeni modeli MIUI 11 Beta'nın sürecini tamamlamak üzere olduklarını bildirdi. Şirket çok yakında çalışmaların bitmesiyle birlikte MIUI 12'nin geliştirme sürecini başlatmış olacak.

MIUI 12 Hazırlıkları

Ünlü marka, Android 11 tabanlı MIUI 12 içinde hazırlıklarına başlayacağını duyurdu. Çinli teknoloji markası Xiaomi, MIUI 11'in dâhili beta geliştirmeleri çalışmalarının bu hafta sona ereceğini duyurdu. Bu demek oluyor ki şirket çok yakında MIUI 12'yi geliştirme çalışmalarına başlayacak. MIUI 12 ise şimdiden İnternet sitesinde görülmeye başlamış durumda.

MIUI sitesinde bulunan beta katılım listesi için birçok kullanıcı arama yapıyor. Arama sonucunda ise "Bulunamadığı ve MIUI 12'ye katılmanın daha iyi bir seçim olacağı bildirisi geldiğini söylüyorlar. Yani Xiaomi çok yakında yeni sisteminin önizlemesini sunarak aktif bir şekilde çalışmalar yürütecek.

MIUI 12 Özellikleri

MIUI 12 Android 11 tabanlı olacak. Tüm sistem uygulamalarında yeni grafik kullanıcı arayüzü (GUI), çoklu klon uygulama desteği, karanlık mod ve 16:9 ekranlar için daha iyi uyumluluk benzeri birçok özelliğin bulunacağı bildirildi. en az 40 model güncellemeyi alabilecek.

Geliştirici Önizlemesi, önceki günlerde ortaya çıkan yol haritasına göre mayıs ayına kadar sunulacak gibi görünüyor. İlk kapalı beta sürümü Eylül ayında ve açık beta sürümü ise Kasım ayında bazı cihazlar için yayınlanacağı haberleri var. Merakla beklenen MIUI 12'nin kararlı sürümü ise Aralık ayı itibariyle kullanıcılara sunulacak haberleri var. Çinli teknoloji devi Xiaomi markasının MIUI 12 modeli şimdiden geniş kitleler için büyük bir merak konusu oldu.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: xiaomi, miui 11 beta
Bunu beğenen ilk kişi ol.