tarafından - Mart 26, 2020
155 görüntüleme

Huawei markasının bir alt versiyonu olan Honor, yeni modeli olan 30S'i tanıttı. Honor tarafından paylaşımı yapılan görsellerde tanıtım posteri ve cihazın arkasının tasarımının yanında ayrıca kamera kurulumuyla ilgili bilgiler de detaylı olarak incelenebiliyor.

Huawe'ye ait alt marka bir telefon olan Honor, donanım özellikleri bakımından akıllı telefonlar arasında orta seviye sınıfta yer alacağı bilinen bir gerçekti. Honor markası yeni model akıllı telefonun tanıtımını yayınladığı görsellerle yaptı. Görsellerden modelin, cihaz tasarımı ve kamera performansı açısından rakiplerine yetiştiği belli oluyor.

Honor'un 4'lü Kamera Performansı

Yayınlanan görsellerden anlaşılan Honor 30S modeli, arkasında L biçiminde konumlanmış olan dörtlü bir kamera sistemine sahip olacak. Ancak henüz sağ üst kısmında görünen donanımın henüz ne olduğu tam olarak bilinmiyor.

Telefonun renk seçenekleri ise, yeşil ile mavi ve mor geçişlerinin olduğu iki farklı seçenek olduğu söylenebilir. Daha önce turuncu renk seçeneği ile karşımıza çıkan Honor bu kez kamera tasarımı sebebiyle bu renk ile üretilmeyecek gibi görünüyor.

Görsellerden anlaşılan bir diğer özellik ise Honor 30S'in sağ kısmında ses açıp kapama düğmesinin yer alıyor olması. Bunun yanı sıra yine aynı tarafta parmak izi okuyucusunun da bulunacağı söylenebilir. Telefonun sol tarafında ise yalnızca SIM kart giriş yerinin yer aldığı görülüyor. Resmi olarak 30 Mart'ta tanıtımı yapılacak olan Honor 30S modelinin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: huawei, honor 30s
Bunu beğenen ilk kişi ol.