tarafından - Mart 30, 2020
64 görüntüleme

Akıllı telefon üreticisi olan Çinli Oppo firmasının tanıtması beklenilen yeni cihazına ait görüntüler ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde yeni cihazın firma tarafından 2019 yılı sonunda tanıtımı yapılan Reno 3 Pro 5G’ye benzemesi dikkat çekti.

Oppo Find X2 Neo

Çinli Oppo firması tarafından tanıtımı yapılması gereken Oppo Find X2 Neo’ya dahil görüntüler sızdırıldı. Sızdırılan görüntüde yeni cihazın üst sol köşeye yerleştirilmiş olan bir ön kamerası olduğu görüldü. Bu da cihazın reno 3 pro’ 5g ile benzerliğini ortaya çıkardı. İki cihaz arasındaki tek benzerliğin ön kamera olmadığı da görüntüler karşılaştırıldığında iyice anlaşıldı. Çünkü yeni olarak belirtilen cihaz tasarım olarak da reno 3 pro’nun aynı gibi gözüküyor. Benzerliklerin genel anlamda çok fazla olması da cihazın farklı ülke pazarında satışa çıkma durumun olabileceğini akıllara getirdi.

Donanım Ve Yazılım Kısmında Benzerliği Merak Edildi

Medyaya sızan yeni cihaz görüntüsü tanıtılacak Find X2 Neo isimli cihazın tamamen Reno 3 Pro 5G’ye benzeyeceğini belirtecek özeliklere sahip olacağını ortaya koymadı. Çünkü paylaşılan görüntüde bilgiler yer almadı. Kişiler sadece görüntüden yola çıkarak benzediklerine karar verdi. Eğer insanların tahmin ettiği gibi iki cihaz birbirinin aynısı ise yeni tanıtılacak cihazın Reno 3 Pro'ya donanım ve yazılım kısmında ne kadar benzeyeceği merak edildi. Eğer cihaz bu alanda da benzerlik yaşarsa şu özelliklerine sahip olacak; 12 gb ram, dörtlü arka kamera ve 256 dahili bellek alanına sahip olacak. Ayrıca cihaz aynı özellikleri taşırsa Android 10 ColorOs 7.0 işletim sistemini kullanacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: oppo, reno 3
Bunu beğenen ilk kişi ol.