tarafından - Mart 31, 2020
63 görüntüleme

Samsung firması, S20 modeli telefonlarını yakında bir zamanda müşterilerinin kullanımına sunmuştu. Bu yeni serinin bazı işlevsel özellikleri, 2019 modeli telefonlar için de uyumlu bir hale getirilmeye başlanmıştı. Fakat burada asıl merak edilen, Note 9 ve Galaxy S9 modelleri için de bu yeniliklerin gelip gelmeyeceği sorusuydu. Her ne kadar Note 9 ve Galaxy S9 kullanıcıları bu yönde bir beklenti içerisinde olsalar da durum pek de onların istediği yönde gelişmedi.

Çünkü firma bu telefonlar için aktif bir güncelleme yapmayı düşünmediklerini belirtti. Ancak Note 10 ve S10 kullanıcıları bu durumdan etkilenmedi. Onlar için gerekli güncellemeler yapılmaya başlandı. Bu amiral gemisi telefon kullanıcıları S20 serisinin özelliklerini verimli bir şekilde telefonlarında kullanmaya başladılar. Note 9 ve Galaxy S9 için firmanın ilgili forumlarında, One UI 2.1 güncellemelerinin bu modellere de geleceğinden bahsediliyordu. Fakat yaşananlar tüm kullanıcıların beklentilerini boşa çıkardı.

Hızlı Paylaşım ve Akıllı Galeri Özellikleri

Samsung firmasının harika özelliklere sahip S20 ve Galaxy Z Flip modeli telefonları, bilindiği üzere One UI 2.1 ara yüzüne sahip olarak kullanıcılara sunulmuştu. İçerisinde oldukça gelişmiş özellikler barındıran bu ara yüzde, akıllı galeri, hızlı paylaşım özellikleri, profesyonel video çekimi ve hyperlapse araçlar yer alıyor. Bu harika özelliklerden S10 ve Note10 kullanıcıları şimdiden yararlanmaya başladılar. Fakat S9 ve Note 9 kullanıcıları için sadece birtakım güvenlik düzenlemeleri haricinde durumun böyle olması pek mümkün görünmüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.