tarafından - Nisan 1, 2020
72 görüntüleme

Blizzard'ın dünya çapında en çok popüler birinci kişi oyunu Overwatch, 1 Nisan şakaları kapsamında oyundaki karakterlere çok komik görünecek ağız ve gözler ekledi. Özellikle oyunda gözü olmayan bu karakterlerin fazlasıyla büyük ve kocaman gözler ile ortalıkta gezerek dolaşması eğlenceli durumların ortaya çıkmasına neden oldu.

Değişen Karakterler Komikleşti

Overwatch geliştiricileri, 1 Nisan 2020 tarihini kutlamak amacıyla oyun için esprili, komik ve geçici süreli birçok güncellemeler getirmesi ve bunu kullanıcılara tanıtmasıyla biliniyor. 2020 yılında da bu durum devam ederek değişmedi. Güncelleme sayesinde oyundaki tüm kişisel karakterlere aşırı komik gözler eklenmiş oldu.

Overwatch’da ana sayfa üzerinden menü ve Kahraman Galerisi dâhil edilmek üzere çokça noktaya pörtlek bakan gözler yerleştirmiş oldu. Maçlar esnasında bu komik gözleri bir anda karşılarında gören oyuncular hem şaşırıyor hem de ruh halleri oldukça değişiyor. Bu bağlamda her defasında farklı özellikleri bünyesine katan oyun firması güzel bir yeniliği de kullanıcı kitlesine sunmuş oldu.

Torbjorn Tareti Oyunundaki Karekterlerde 1 Nisan'a Özel Değişti

Özellikle bu yaşanan değişimler sadece Overwatch karakterleriyle değil, Torbjorn'un tareti gibi çoğu karakter yeteneklerine de özenle eklenmiş oldu. Hanzo'nun alev saçan ejderhaları da çok büyük gözler ile rakiplerinin üzerine gelerek komik bir ekran görüntüleri ortaya çıkarıyor. Aslında sadece belirli karakterlere değil de tüm oyun içi şahıslara farklı formlar eşliğinde göz ekleme durumu şaka için daha mantıklı gelebilirdi.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: overwatch
Bunu beğenen ilk kişi ol.