tarafından - Nisan 5, 2020
155 görüntüleme

Samsung’ta fasulye tanelerini andıran yeni kablosuz kulaklık çok yakında çıkıyor. Güney Kore kaynaklı teknoloji devlerinden biri olan Samsung tasarımı sayesinde dikkatleri üzerine çeken kablosuz kulaklığı piyasaya sızdı. Bu doğrultuda kulaklıklara ait ilk görüntüler ortaya çıktı. İnternette kısa sürede yayılan kulaklığın her tekinin tıpkı fasulye tanesine benzeyeceği belirtildi.

Kulaklık Piyasasında Apple ve Diğer Markalara Yenilmişti

Kablosuz kulaklıklar piyasasında Apple gibi büyük firmalara yenilen Samsung, bu olayı tersine çevirmek adına çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu amaçla enteresan tasarım yapısına sahip bir kulaklık üzerine çalışan Güney Kore merkezli teknoloji devi, yeni kulaklıklarına ait render görüntüler yayılmaya başlandı.

Yeni Kulaklığın Kod Adı; "Bean"

Yeni bilgi ve görüntüler sayesinde paylaşılan cihaza dair enteresan bir bilgi ortaya atıldı. Bu kapsamda firmanın yeni kablo olmadan kullanılacak kulaklığına ‘Bean’ kod adını verdiği söyleniyor. Paylaşılan fotoğraflara bakıldığı zaman ismin görüntülere uyumlu olduğu anlaşıldı. Ayrıca bu anlamda cihazın her bir tanesinin gerçekten bir fasulye tanesini andırdığı gelen iddiaları doğrular nitelikte oldu.

Çoğu Kulaklığa Uygun Tasarlanıyor

Her bir tanesi yaklaşık 2,8 cm uzunluğunda olması Samsung tarafından beklenen bir durum. Bu anlamda her kulak için ideal bir tasarım taşıyacağı için yeni kulaklığın böylelikle tam olarak uygun olması bekleniyor. Öte yandan en enteresan bilginin ise kulaklıklarda herhangi bir şekilde silikon bulunmayacağı belirtiliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.