tarafından - Nisan 7, 2020
96 görüntüleme

Mod geliştiricileri tarafındın Minecraft'a yönelik olarak geliştirilen Witchcraft and Wizardry isminde bir mod yayınlanıyor. Bu mod Harry Potter'ın sihirli dünyasından alınan bilgileri harita olarak Minecraft pikselleri ile birleştirerek farklı bir dünya kuruyor. The Floo Network uzmanları tarafından geliştirilmiş olan Witchcraft and Wizardry isimli mod, oldukça detaylı bir tasarıma sahip. Hogwarts'a kabul edilen kişileri farklı bir dünya bekliyor.

Oyun Özellikleri

Witchcraft and Wizardry moduna ait olan fragman; Hogwarts Şatosu, Diagon Alley evrelerinden oluşturulan yerler, Minecraft'ın pikselden oluşan dünyasına uyarlanıyor. Minecraft modunun kullanılmasıyla asa kullanılarak dünya ile iletişime giriyor, düşmanlarla savaşarak büyü ve nesnesel hareketleri yapabiliyor. Detaylı ve adım adım birleştirilen bu modda süpürge ile uçmak mümkün. Kullanıcılar Ruh Emiciler ile savaşarak birbirinden farklı bulmacaları çözebiliyor ve ilerleyebiliyor.

Harry Potter dünyasının birbirinden farklı evrelerini, film serilerine ait müzikler ile geçebiliyor. Oyunda ilerleyerek Hogwarts'a katılmak isteyenleri ise birbirinden farklı sürprizler ve ilginç bir dünya karşılıyor. Oldukça keyifli bu oyun kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Hogwarts deneyimini yaşamak için Minecraft modu ile birleşen Harry Potter dünyasını keşfetmeli yeterli oluyor. Asanın kullanılması, nesneleri hareket ettirmek ve savaşmak bu konuda oldukça önemli bir heyecan sunuyor. Özellikle Harry Potter'ın büyülerini yapmayı çok isteyen kullanıcılar bu modda bu isteklerini yerine getirebilecek ve Harry Potter büyüsü artık yapabilecekler.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: harry potter, minecraft
Bunu beğenen ilk kişi ol.