tarafından - Nisan 8, 2020
167 görüntüleme

Honor yeni piyasaya çıkaracağı 30 Pro modelinin kamerasıyla çekilmiş olan süper ay fotoğraflarını paylaştı. Yakında piyasaya çıkacak olan Honor Pro 30'un kamerasıyla çekilen fotoğraflarda, ayın normal görünümünden daha yakın ve net gibi göründüğü farkedildi. Ayın olağandan daha büyük ve iri göründüğü süper ay büyük ilgi gördü.

Yeni Ay Görüntüsüyle Büyüledi

Huawei'nin yan kuruluşu olan Honor, P30 Pro modelinde Ay Modunu kullanmış, hayranlık uyandıran bir takım fotoğraflar paylaşmıştı. Şirket, bu modu çeşitli reklamlarda, sinemalarda ve Avengers: Endgame filminin sonlarına doğru göstererek tanıtım amacıyla özel bir şekilde pazarlamıştı. Bu detaylarıyla öne çıkan ürünün piyasalarda ses getireceği düşünülüyor.

Honor 30 Pro 15 Nisan'da Piyasalarda Olacak

Honor 30 Pro'nun Huawei P40 serisine benzer olduğu görülürken, Huawei'nin P40 serisinde kullandığı 50 MP Sony IMX700 sensörünün Honor 30Pro modelinde kullanılabileceğini gösterdi. Çekilen ikinci fotoğrafın özellikleri bu düşünceyi doğrular nitelik taşıyordu.

Honor 30 Pro'nun üst düzey özelliklerinden olan Kirin 990 5G yonga setine ve 8/12GB RAM ve 126/256GB dahili depolama birimine sahip olması. Cihazın, Android 10 tabanlı Magic UI 3.1 arayüzüne sahip olacağı ve kameralarında daha özellikli teknikler olacağı anlaşılıyor. Ana kamera, lüks büyük açılı sensör, üçlü arka kamera kurulumu seçeneklerinde özellikler bulunacağı söylentiler arasında bulunuyor. Fotoğrafların son derece etkileyici görünmesinde, kamera performansının yüksek oluşunun büyük rolü olduğu düşünülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: honor 30 pro, telefon
Bunu beğenen ilk kişi ol.