tarafından - Nisan 10, 2020
82 görüntüleme

Yapımcı ve yönetmenliğini Ricky Gervais’ın üstlendiği After Life’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. 6 bölümden oluşan yeni sezonda Tony, kaybettiği eşinin matemini tutarken, arkadaşlarıyla ilişkilerini daha da geliştirmeye çalışıyor.

Eşi Lisa’yı kanserden dolayı kaybeden Tony’in hikayesini konu edinen Netflix dizisi After Life’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. 6 bölümden oluşan yeni sezonda Tony, kaybettiği eşinin matemini tutarken, arkadaşlarıyla ilişkilerini daha da geliştirmeye çalışıyor.

Tony Yeni Maceralara Atılıyor

Yeni sezonu 24 Nisan’da başlayacak dizide, Tony, eşi Lisa öldükten sonra yaşadığı acıya dayanamayarak intihar etmeyi planlar. Ama bir süre sonra bu kararından vazgeçer. İntihar etmek yerine hayat tarzını değiştirmeye karar verir. Hayat tarzını değiştirerek, hoşuna giden her şeyi yaşama kararı alan Tony yeni maceralar ve bu maceralarda ilginç insalarla tanışıyor.

Dizinin gördüğü yoğun ilgiden çok memnun olduğunu belirten Ricky Gervais, hiç böyle bir ilgiyle karşılaşmadını belirterek”bu ilgi, yeni sezona daha iyi çalışmamız ve hazırlanmamız gerektiğini gösteriyor” demişti. Dizide yer alan oyuncu tiplerini çok sevdiğini belirten Ricky Gervais, dizinin hikâyesinin ilerlediği yere dair bir düşüncesinin olduğunu belirtti. Dizinin yeni sezonunda, ilk sezonda ölen Julian haricinde bütün karakterlerin yer alacağı öğrenildi.

İyilik İçin Süper Güçlerimi Kullanacağım

Ünlü komedyen Ricky Gervais, geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte, Tony karakterinin geleceğine dair ipuçlarının, 1. sezonun son bölümünde yer aldığını söylemişti. Birinci sezonun son bölümünde Tony bir sahnede “İyilik için süper güçlerimi kullanacağım” demişti.

Ünlü komedyen Ricky Gervais’in senaryosunu yazıp yönettiği After Life kadrosunda, Tom Basden, Mandeep Dhillon, Tony Way, Kerry Godliman gibi isimler yer almaktadır.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.