tarafından - Nisan 10, 2020
193 görüntüleme

One Plus'ın CEO'su Peter Lau şirketin yeni amiral gemisi olarak görülen One Plus 8 Pro ile çekilmiş gece fotoğraflarını tanıttı. Twitter hesabından gerçekleştirilen bu tanıtımda, Lau cihazın kamera performansını başka bir amiral gemisi ile karşılaştırdı.

One Plus 8 Pro'nun Yeni Özellikleri Neler?

Cihazda megapiksel sayısı yerine daha büyük piksellerle oynanarak 48MP ana kamera ve 48 MP ultra geniş açılı kamera kullanıldı. Lau'nun Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda cihaz başka bir amiral gemisi ile kıyaslandı. Görüntülerde ultra geniş çekim gerçekleştirilmiş ve kamera 12 MP çözünürlükte kullanılmış. Fakat karşılaştırılan diğer cihazda EXIF bilgisi kaldırılmış olduğu için bu özellikler bilinmiyor. One Plus 8 Pro karanlık yerlerde yapılan çekimlerde ayrıntıları daha iyi gösteriyor. Bu paylaşıma iki fotoğraf daha eklendi. Bu fotoğraflarda ise geniş açı ve telefoto performansı ölçüldü.

One Plus 8 Pro'nun fotoğraf çözünürlüğünün yaklaşık 2 MP olan 8 MP'lik kamera sensörüne sahip olduğu görüldü. Telefoto kamera performanslarına göre ise One Plus 8 Pro'nun diğer cihaza göre detay seviyesinin ileri ve görüntüsünün aydınlık olduğu gözlemlendi. Ayrıca CEO kısa bir video da paylaştı. Video One Plus 8 Pro ile çekilmiş kısa bir içerikti. Videoda kameranın dinamik aralığı da test edildi.

Bunun için arka plana güneşle çekilen bir sahne konuldu. Ayrıca One Plus 8 Pro görüntü sabitlemedeki iddiasını da göstermiş oldu. One Plus 8 Pro ve One Plus 8 telefonlarının14 Nisan'da resmi bir şekilde tanıtılacağı bekleniyor. One Plus 8'de daha eski bir sensör yani 48 MP sensör (IMX 586 vs IMX 689) yer alacak ancak cihazda telefoto kamera bulunmayacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: one plus, one plus 8 pro
Bunu beğenen ilk kişi ol.