tarafından - Ekim 15, 2019
336 görüntüleme

Oyun dünyasının fenomenlerinden Fortnite, ilk on sezonunu bitirdi ve önemli bir aşamaya geldi. Artık oyun hikâyesinde bambaşka bir bölüme geçiliyor. Fortnite, kendi türünün en çok oynanan ve oldukça da popüler bir oyunu. Oyunda her sezon ayrı bir tema bulunuyor ve sezonlar birbiri ardına geliyor. Her aya özel bir tema oluyor ve aynı zamanda temalar arası geçiş sırasında birkaç saat süren boşluklar bulunuyor.

Görkemli Kapanış

Oyun, 10. sezonunu oldukça görkemli kapadı. Tahminlere göre bu kapanış yaklaşık 6 saat sürecek. 10. sezonun bitmesi ile Fortnite'ın oyun hikayesinde yer alan giriş bölümü sona ermiş oldu. Oyun bu son ile beraber artık tamamen farklı ve yeni bir bölüme yani haritaya geçiyor. Bu bölüm

Fortnite; Chapter 2 ismiyle oyun severlerin karşısına çıkacak.

Oyunun içinde türlü maceralara yelken açtığımız harita, mekan ve zaman boşluğunda sıkışmış ada benzeri bir yapıdaydı. Şu an için Dusty Depot üzerinde bir noktada asılı ve donakalmış bir durumda bulunan oyun, yeni sezonu ile yenilenmiş bir harita ile dönüş yapacak.

Ne Zaman Geliyor?

Fortnite’ın 11 sezonu ile ne zaman dönüş yapacağına dair şu ana kadar yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu oyunun ciddi rakipleri PUGB ve Apex Legends gibi oyunlar halen daha aktif durumdayken, Fortnite’ın uzun bir süre bu şekilde kalmayacağını ve hızlı bir dönüşe imza atacağını düşünüyoruz.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.