tarafından - Ağustos 29, 2019
191 görüntüleme

Teknoloji alanında kendine önemli bir yer edinen firmalardan bir tanesi olan Samsung için son yayınlanan rapor heyecan verici gelişmelerin yaşanacağını ortaya koyuyor. Galaxy Clup adıyla düzenli bir şekilde yayımlanan raporda 2020 yılında şirket birkaç farklı model daha tanıtmayı amaçlıyor. A71 ve A91 adıyla piyasaya sürülmesi beklenen modellerin sadece Hollanda sınırlarında satışta olması bekleniyor. 108 MP kameraya sahip olacak olan telefonlar ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Samsung Hareketliliği

2019 yılında Güney Kore markası olan Samsung oldukça hareketli zamanlar geçiriyor. Yeni modelleri ailesine katmak için çabalayan firmanın bu konuda oldukça başarılı olduğu satış raporlarından da ortaya çıkıyor. 2020 yılında da aynı şekilde başarılı olmayı amaçlayan firma için piyasaya yeni modeller sunması bekleniyor.

Galaxy A serisi ile yenilenmiş bir tasarım benimseyen şirket oldukça fazla dikkat çekiyor. Note 10 ile de fazlaca konuşulan firma 2020 yılında farklı modeller ile bekleyenlerin karşısına çıkmayı amaçlıyor. A71 ve A91 modellerinin gelecek sene sadece Hollanda'da olmak üzere satışa sunulması bekleniyor. Android 10 işletim sistemine sahip olan telefonların ne gibi özelliklerinin olacağı da merak konusu olmaya başladı.

Hollanda'da satışa sunulduktan sonra devamında diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak olan modeller için belirlenen zaman ise net olarak konuşulmadı. Yeni modelleri olan S11'in tanıtımı ve ardından da satışına başlanmasından sonra bu modellerin Hollanda'da piyasa ile buluşması bekleniyor. Kısa bir süre sonra satışta olacak olması ise takipçilerin heyecanla beklemeye başlamasına neden oldu.

Başka bir haber kaynağından alınan bilgilere göre ise firma Exynos 9630 işlemciyi geliştirme ve ardından da modellerde bunu kullanmayı düşünüyor. Orta segment kullanıcılara hitap edecek olan işletim sistemi ilk olarak Galaxy A71 için kullanılmayı bekliyor. Modelin 48 mp kalitede bir ana sensörü ve kamerasının olması da farklılık oluşturuyor. Kamera kurulumunda 2x optim zoom özelliğinin olması da diğer bir beklenti olarak dile getiriliyor. A91 isimli modelde ise 108 MP kalitede bir kamera kullanılıyor. Modeller hakkında net bilgi ise verilmiyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.