tarafından - Eylül 2, 2019
186 görüntüleme

Farklı telefon konseptleriyle geliştirdiği telefonlarda tarz yaratan LG; yeni markası LG Q70'i Kore'de düzenlediği etkinlikte tanıttı. Kullanıma bağlı bir dayanıklılığa sahip olduğu açıklanan telefonun, sıcağa da duyarlı olduğu ve yalnızca tek renk olarak üretildiği de açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Ülkemizde de büyük bir kullanıcı tarafından tercih edilen LG şirketi tasarımlarında sadeliği tercih ediyor. Q serisi olarak adlandırılan Q70 telefonda da bu sadeliğine devam ediyor.

LG Q70 Kore'de Tanıtıldı

Günay Kore'de düzenlenen bir lansmanda tanıtılan Q70 modelinde, 6,4 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip olan ekranda bir deliği andıran kısımda ön kamera yer alıyor ve bu kamera 16 mb çözünürlüğe sahip. LG Q70, 4 GB'lık bir hafızaya sahip olarak tasarlanıyor. Telefonun arka kamerasının son derece kapsamlı olarak tasarlandığı görülüyor ve bu anlamda dikkat çekiyor. Telefonda 32 MP'lik bir ana kamera, 13 MP'lik geniş açılı bir kamera ve 5 MP'lik bir algılama kamerası yer alıyor.

Dayanıklı Telefon Arayanlar İçin LG Q70

Teknolojinin lideri konumunda bulunan LG'nin Q70 modelinin en önemli özelliği ise telefonun hava şartlarına karşı dayanıklı olması. Telefonun arka kısmı cam olarak tasarlanıyor. Yüksek ısıya, düşük sıcaklığa, şok etkisine ve nemlenmeye dayanıklı olan telefon bu olaylardan etkilenmeyici yapısıyla dikkat çekiyor.

Telefon askeri sınıf MLT-STD-810G sertifikasına sahip olurken, 4.000 mAh'lik bir bataryayı da bünyesinde barındırıyor. Hızlı şarj özelliğine sahip olan LG Q70 teknik özellikleri ile de full bir donanıma sahip. Android 9.0 işlemci ve çift sim karta sahip olan telefon, naif görüntüsüyle de tutulacak telefon modelleri arasında bulunuyor.

LG Q70 Fiyatı Ne Kadar?

LG'nin yeni tasarımı LG Q70'in orta segment kullanıcılara hitap edeceği düşünülüyor. Ancak diğer telefonlarla arasında farklı ve ender özellikleri bulunduğu belirtilen LG Q70'in satışa çıkacağı tarih de belli oldu. İlk satışlarının 6 Eylül 2019'da Kore'de olacağı bildirilen telefonun satış fiyatının ise yaklaşık 2.650 TL olacağı açıklandı. Bu fiyata vergilerin dahil olup olmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.