tarafından - Eylül 4, 2019
74 görüntüleme

Red Magic 3s, bütün AnTuTu rekorlarını alt üst ederek dikkat çekti. Nubia Red Magic 3s, bu zamana kadarki tüm AnTuTu rekorlarını bir anda alt üst etti. Nubia'nın kullanıma açtığı yeni oyuncu telefonu Red Magic 3s, AnTuTu'da nihayet ortaya çıktı.

Red Magic 3s Geliyor

AnTuTu skorlarıyla karşılaştırıldığında bugüne kadarki rekorları tam anlamıyla alt üst etmeyi başaran Red Magic 3s, 5 Eylül tarihinde Çin'in ünlü Şanghay kentinde düzenlenecek mini bir etkinlikle ilan edilecek. Çinli dev teknoloji üreticilerinden olan Nubia, oyunseverler için teknik anlamda geliştirdiği yeni akıllı mobil telefonu "Red Magic 3s"in çalışmalarını en sonunda tamamladı.

5 Eylül Tanıtımı

Red Magic 3s'in tanıtılmasına sayılı günler kala; büyük ve farklı bir jest yaparak Red Magic 3s'in bir kaç özelliğini paylaşıma açan Nubia, şimdi de bu güçlü oyuncu telefonunu AnTuTu test ve analizlerine dâhil etti. Bu durumda Red Magic 3s'in AnTuTu skorları, bu telefonun adından bir hayli söz ettireceğini ön plana çıkartıyor.

An Tu Tu Veri Tabanı

AnTuTu veritabanına bakıldığında "NX629J_V1S" kod sisteminde yer alan Red Magic 3s, bugün itibariyle bütün rekorları resmen fora etti. Makalemiz içeriğinde toplam AnTuTu skoru 510 bin 496 olan Nubia Red Magic 3s'in test ve veri sonuçlarına detaylı bir şekilde değineceğiz. Red Magic 3s'in AnTuTu skorlarında, merkezi işlemcinin 147 bin 674 puan aldığı aşikar bir şekilde görülebiliyor. Nubia, bugüne kadar Red Magic 3s'le alakalı herhangi bir işlemci hakkında bilgi paylaşımı yapmadı. Fakat alınan bu skor, Nubia'nin piyasaya süreceği yeni oyuncu cihazında Qualcomm'un Snapdragon 855 Plus işlemcisini kullanacağı konusunu gözler önüne seriyor. Bu konuyla birlikte işlemci, Adreno 640 GPU'yu da bir araya getiriyor. Red Magic 3s'in GPU'nun aldığı puan 193 bin 366 olarak onaylanmış durumda. Nubia Red Magic 3s, üzerinde yapılan test çalışmalarında 97 bin 414 puan almayı başarmış durumda. Alınan bu sonuç, Nubia Red Magic 3s'in 12 GB RAM ve üstün kapasiteli UFS 3.0 ve F2FS depolama gücü ve sistemine sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.