tarafından - Eylül 6, 2019
119 görüntüleme

G8X ThinQ isimli telefon 2019 yılında LG markası tarafından çıkarılmış olan V50 model çift ekran özelliğine sahip olan telefonunu gelişmiş olan üst versiyonu olmaktadır. Söz konusu telefonun boyutunun 6,4 inç olacağı ve çift ekranlı bir telefon olacağı belirtiliyor.

IFA 2019 Etkinliklerinde Yeni Telefonun Duyurusu Yapıldı

Düzenlenme adresi Berlin olan IFA 2019 etkinlikleri kapsamında teknoloji alanında gelişmelerinin tanıtımını yapan şirketler arasında LG markası da vardı. LG etkinliklerde çift ekrana ve gelişmiş özelliklere sahip olan yeni telefonu G8X ThinQ’i tanıttı.

G8X ThinQ İsimli Telefonun Özellikleri

Tanıtımı yapılan yeni telefonun daha önce piyasaya sunulun V50 isimli telefonun bir üst versiyonu olduğu belirtildikten sonra G8X ThinQ isimli telefonun özellikleri de etkinliklere katılanlara tanıtıldı. Söz konusu telefonun FHD+ çözünürlük özelliklerine sahip olan çift ekranlı bir telefon olduğu bildirildi. Telefonun sahip olduğu özelliklerden birisi de telefonun döndürülme özelliğinin olmasıdır. Bu özelliği sayesinde kullanıcılarına kolaylık sağlayacağı da bekleniyor. Ayrıca telefonun arka tarafında tarih, saat ve ekran gibi bilgiler için kullanılabilecek bir OLED ekran bulunuyor. Telefonun 6GB Ram kullandığı da bildiriliyor. Ayrıca telefonun 32 megapiksel olan ön kamerasının ışıksız ortamlarda kaliteli çekim yapılmasını sağlayan bir moda da sahip olduğu belirtiliyor.

Ayrıca telefonun kamera özellikleri arasında Al Action Shot özelliği de bulunuyor. Söz konusu bu özellikle hareketli çekimler yapma imkanı kullanıcılara sağlanmış oluyor. Telefonun arka kısmında yer alan arka kamerasının da 12 megapiksel çözünürlükte olduğu belirtiliyor. Ayrıca 13 megapiksel çözünürlükte ikinci bir arka kamera özelliğine sahip telefonun kamera özellikleri açısından son teknolojiyi kullandığı belirtiliyor.

Telefonun Belleği Ve İşlemcisi

G8X ThinQ isimli telefonun Snapdragon 855 işlemciyi kullandığı da bilgiler arasında bulunuyor. Ayrıca 128 GB gibi yüksek bir bellek kapasitesine sahip olan telefonun kullanıcılar için depolama alanı sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Yeni geliştirilen bu telefon Android 9 Pie işletim sistemine sahip ayrıca telefonun ekranında parmak izi okuyucusu bulunuyor. Bu da telefonu sahibinden başkasının kullanmasının önüne geçiyor. Söz konusu telefonun 4000 mAh batarya özelliğine sahip olacağı da belirtiliyor. 2019 yılı içinde piyasaya sürüleceği de etkinlikte belirtilen G8X ThinQ isimli telefonun satış fiyatı hakkında yapılan bir açıklama bulunmuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.