tarafından - Eylül 10, 2019
111 görüntüleme

Teknoloji devi Xiaomi MIUI 11'in ilk görüntüleri nihayet ortaya çıktı. Xiaomi mobil cihazların yeni arayüzü olmaya hazırlanan MIUI 11'den ilk kareler ve görüntüler paylaşıma açıldı.

Mıuı 11 Geliyor

Android'in açık kaynak kodlu yapısından yararlanılarak kullanıcı kitlesine eşi benzeri olmayan bir deneyim sunan popüler şirket Xiaomi'nin son versiyon arayüz sürümü MIUI 11'in ilk ekran görüntü kareleri gün yüzüne çıktı. Paylaşılan farklı ekran görsellerinde MIUI 11'in çok daha sade ve beyazlarla kaplı bir yapıya sahip olduğu kesinlikle gözlerden kaçmıyor.

Teknoloji Üreticisi

Çinli teknoloji bir üretici olarak çalışmalar yapan Xiaomi'nin akıllı cihaz kullanıcıları için tasarladığı MIUI adı verilen arayüzün yeni ve son sürümü MIUI 11'le ilgili analizler hız kesmeden devam ediyor. Lider konumda olan firma, 2019 yılının ilk dönemlerinde çalışmalarına start verdiği arayüz için çok iyi ve çok önemli gelişmeler kaydetti. Bununla birlikte MIUI 11'den ilk görüntülerde gelmiş oldu.

Tasarım Harikası Mıuı 11

Xiaomi tarafından daha önce yapılan açıklamalarda MIUI 11'in yeni ve farklı bir tasarıma sahip olacağı, yeni işaretlere sahip olacağı ve yeni özelliklere sahip olacağı dolu dolu yepyeni bir MIUI deneyimi sunacağı ifade edilmişti. MIUI 11'le alakalı olarak ortaya çıkan ilk görsellerse firmanın, daha sade ve daha şık bir tasarımla karşımıza çıkacağını aşikar bir şekilde ortaya koyuyor. Tasarım harikası olarak gelecek

MIUI 11'le ilgili paylaşılan ekran görüntülerine yakın çekimle bakıldığı zaman MIUI 11'in genel görünüşünün Android 10 havası taşıdığı kesinlikle gözlerden kaçmıyor. Bu konumda MIUI 11, daha sade ve şık simgelere kavuşmuş durumda görünüyor.

MIUI 11'de "üretkenliği ve işlevselliği artırma" sloganıyla karşımıza çıkan Xiaomi, MIUI'nin de genel dizaynını çok az da olsa değiştirmiş olarak gün yüzüne çıkıyor. Fakat MIUI 11'in çok fazla beyaz boş alanıyla yazı stillerindeki koyuluk oranı, kesinlikle dikkatlerden kaçmıyor. Xiaomi, MIUI 11'e yepyeni ilginç özellikler ilave etti. MIUI 11'in en etkileyici taraflarından bir tanesi, bu arayüzle beraber kullanılabilecek yeni özellikler. Bu özelliklerin en başında ise yeni bir dosya paylaşım sistemi yer alıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.