tarafından - Eylül 11, 2019
116 görüntüleme

Apple tarafından tanıtımı yapılan ve oldukça fazla meraklının da ilgisini çeken IPhone 11 modeli için klasik bir kampanya başlatılmasına karar verildi. Tanıtımı yapılan modeller olan İphone 11, İPhone 11 Pro ve İphone 11 Pro Max modellerinden herhangi birini satın almak isteyen müşteriler eski telefon modellerini getirdiklerinde daha uygun fiyattan satın alma şansı elde edebileceklerini fark ettiler. Satış fiyatı 699 dolar olarak açıklanan telefonun bir de indirim alması bekleyenleri sevindirecek gibi duruyor.

Tanıtım ve Sonrası

Apple bu sene içinde piyasalar ile tanıştıracağını dile getirdiği İphone 11 modellerinin tanıtımı gerçekleştirdi. Bu tanıtım birçok kesim tarafından merakla beklendiğinden dolayı değişik tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. En çok merak edilen durum ise ne kadar fiyatının olacağı konusu olmuştu. Fazla özelliğinin olmasından dolayı telefonun pahalı olmasını bekleyen piyasalar şaşırmak zorunda kaldılar. Telefon beklenen aksine ortalama 699 dolar gibi bir rakamdan satışa sunuldu. Bu rakam vergisiz hali ile ortalama 4 bin TL gibi bir rakam yapıyor.

Takas İmkanı

Kampanya yapılan telefon için eski model bir Iphone getirilmesi durumunda fiyatlar daha da düşüyor. İphone 8 model bir telefonu olan kullanıcı takas işlemi ile Iphone 11 almak istediğinde aradaki fark sadece 399 dolar olarak hesaplanıyor. Taksitler yapılması halinde ise aylık şekilde 17 dolar ödeniyor. Iphone X veya İphone 11 Pro takasında ise ödenmesi gereken rakam 599 dolar olarak bildirildi. Aylık 25 dolar ödeme yapılması söz konusu oluyor. Bu durum telefonunu değiştirmek isteyen kişiler için daha cazip bir durum olarak algılandı.

Ülke Durumu

Bu kampanya detaylarının açıklanması tanıtım sırasında gerçekleştir. Şuan için hangi ülkelerde geçerli olduğu veya hangi ülkelerde uygulamaya başlanacağı gibi detaylar ise henüz net olarak ortaya koyulmadı. Kampanyanın avantajlarından yararlanmak isteyen telefon takipçileri ise bir an önce kampanya detaylarının açıklanmasını bekliyor. Tasarımı ve kamera özellikleri ile merakları üzerine toplayan bir model olan Ipone 11 için taleplerin kampanya da eklenince oldukça fazla olması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.