tarafından - Eylül 11, 2019
60 görüntüleme

Apple firması bilindiği üzere çıkardığı her cihazda neredeyse hemen hemen her zaman en çok satanlar arasına girmeyi mutlaka başarıyor. Gerek sağlam iş gücü, gerek kaliteden ödün vermeyişi ve müşteriye yönelik çalışıyor olması ile kendinden taviz vermeyen bir firma olduğunu herkes biliyor. Uzun zamandır ortalıkta dolanan söylentilere karşın Apple firması sonunda yeni cihazı ile ilgili merak edilenleri yapmış olduğu etkinlikte bir kısmını açıkladı. Bu açıklamalar ile yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Yeni cihazı ve yeni özellikleri ile Iphone oldukça tutulacak bir model daha ortaya koyacak gibi duruyor.

Iphone 11 Pro 18 W Hızlı Şarj Desteği İle Geliyor

Apple firması bugün yapmış olduğu etkinlikte Iphone 11 Pro ve Iphone 11 Pro Max modellerinin tanıtımını yaparken uzun zamandır merakla beklenen bir özelliğinde tanıtımını yaptı. Bir süredir hakkında çeşitli söylentiler, iddialar şeklinde bir takım sözlerin duyulmuş olduğu hızlı şarj desteği, an itibari ile Iphone 11 pro ve Iphone 11 Pro Max modellerine eklenmiş bir şekilde gelecek. Apple firmasının yapmış olduğu etkinlikte Iphone 11 Pro ve Iphone 11 Pro Max modellerinin satışı yapılırken kutu içerisinde birde 18 W güç adaptörü bulunacağı belirtildi. Bu 18 W USB-C güç adaptörü şirketin 2018 yılı içerisinde piyasaya sürmüş olduğu İpad Pro cihazının adaptörü ile aynı durumda olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Iphone 11 Hızlı Şarj Desteğine Sahip Olamadı

Iphone 11 Pro ve Iphone 11 Pro Max modelleri USB-C hızlı şarj desteği veriyor olsa da Iphone 11 Pro lightning girişine sahip olacak. Usb kablosunu lightnin kablosuna çevirecek ek aparatı da Apple firması kutu içerisinde verecek. Yani kısacası bu demek oluyor ki şua an ki mac bilgisayarınızı telefonunuza bağlamak için ekstra bir cihaz veya kablo daha almanıza gerek olmadığını ifade ediyor.

Klasik Iphone 11 modeli ise lightning desteğini alacak olsa da hızlı şarj desteğinden ne yazık ki muaf durumda. Yani önceki modellerde olduğu gibi 5 W lightning girişinin kullanılması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.