tarafından - Eylül 16, 2019
76 görüntüleme

Çin'de adını teknoloji alanına yazdıran başarılı şirketlerden bir tanesi olan Hauwei 19 Eylül tarihinde tanıtımını yapacağı model için bir resim daha paylaştı. Mate 30 adı verilen modelin önden görüntüsünün paylaşılması farklı çözünürlük seviyesinde olan çift ön kamerasının olduğunun kesinleşmesine olanak tanıdı. Bu sayede beklentilerin daha da artması söz konusu oldu.

Almanya Tanıtımı

Almanya Münih'te tanıtılması beklenen telefonun tanıtımı için gün sayılırken bir sızıntı yaşandı. Telefonun ön yüzünün görsel olarak paylaşılması söz konusu oldu. Huawei Mate 30 modelinin çok merak edilen özelliklerinin de ortaya çıkması durumu yaşandı.

Daha Küçük

Yayınlanan görsele bakıldığında modelin Pro modelinden daha küçük olduğu biliniyor. Ekranda var olan çentik ile iki farklı kamera olduğu da net şekilde görünüyor. Kameraların özellikleri hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Özellikler

Daha önceden açıklanan bilgiler ışığında kamerasında üçlü arka kamera özelliğinin olması bekleniyor. Ayrıca 128 GB depolama alanının olması da kesinleşen bir başka özellik olarak gösteriliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.