tarafından - Eylül 16, 2019
116 görüntüleme

1 Kasım tarihinde 100 ülkede faaliyet göstermeye başlayacak olan Apple Tv+ uygulamasının dizisi olan Dickinson isimli dizinin ilk gösterimi yapıldı. Başrollerinde Hailee Steinfeld ve Jane Krakowski gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk gösterimi Tribeca Tv Festivali’nde gerçekleştirildi.

Başrol Oyuncusundan Açıklama

Etkinliğe başrol oyuncuları Haile Steinfeld ve Jane Krakowski’de katıldı. Başrol oyuncusu gecede dizi ile ilgili açıklama yaptı. Dizide Dickinson’un hayatının gerçek anlamda yansıtılacağını belirten oyuncu ayrıca Afterlife adlı yeni bir şarkıyı yapacağını açıkladı. Bu şarkı içinde Apple Music ile beraber çalışacağını belirtti.

Dickinson Hikayesi

Apple Tv+’in dizisi Dickinson'da Emily Dickinson’un aile ve kardeşleriyle olan hayatı ve şairliği anlatılacak. Dizinin dönem draması olacağı da düşünülürken ilk gösterim sonrası sosyal medyada olumlu yorumların yer alması dizinin büyük bir kitleye sahip olacağını gösteriyor.

Aylık 5 Dolar

Apple Tv+ uygulamasının aylık 5 dolar olacağı açıklanırken Türkiye’de kullanılıp kullanılmayacağı da merak edilirken dizi tutkunu olan ülkemizde Dickinson isimli dizinin takipçilerinin de olacağı beklentiler arasında bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.