tarafından - Eylül 18, 2019
40 görüntüleme

25 gün önce piyasaya çıkmış olan Samsung ürünü Galaxy Note 10 serisi satış rekoru kırarak dikkatleri üzerine topladı.

Note10 Plus Daha Çok Sattı

Note 10 serisinin satış rakamlarının açıklanması sonrasında satışlarda yüksek oranın Note10 Plus ürününe ait olduğu da ortaya çıktı. Kısa zamanda rekor kıran bu ürünlerin önümüzdeki günlerde yeni rekorlara imza atması da beklentiler arasında bulunuyor.

Kadın Alıcı Sayısında Artış

Samsung firmasının piyasaya çıkan son ürünü olan Note10 serisi ürünlerinde eski seri ürünlerine göre kadın alıcı sayılarının daha yüksek olduğu belirtildi. Ayrıcı 20 yaş altında olan alıcıların Note 9 alıcılarından daha fazla olduğu belirtilirken bundan sonraki günlerde üründeki satış oranın ne durumda olacağı merak edilmeye başlandı.

Hükümet’ten Yeni Talep

Galaxy Note 10 serisi 5G çekim gücünü kullanıyor. Bu da Güney Kore’de 5G çekiminin sınırlı olması sebebiyle kullanıcıların ürünü etkin kullanamamalarına sebep oluyor. Bu yüzden Güney Kore hükümetinin Samsung firmasından yeni sürün talebinde bulunduğu öğrenildi. Bu talepte hükümet tarafından Samsung Galaxy Note 10 serisinin 5G’den daha düşük bir çekim gücüne sahip sürümünün yapılması istendi. Firmanın bu talebe cevap verecek sürümü üretmesi durumunda Note 10 serisinin satışında artış olması beklentiler arasında bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.