tarafından - Eylül 18, 2019
54 görüntüleme

Uzun zamandır beklenen Android 10 işletim sistemi kullanıcılara sunuldu. Ancak bu sürüm henüz birkaç cihazda kullanılabiliyor.

Karanlık Mod Kullanılmaya Başlıyor

Android 10 ile birlikte karanlık modda kullanıma sunuluyor. Bu sayede karanlık moda ihtiyaç duyan kullanıcıların ihtiyaçları karşılanmış oluyor.

Nova Launcher İle Karanlık Mod

Android 10 işletim sisteminde karanlık moda geçmeyi Nova Launcher adlı uygulama sağlıyor. Bu uygulama indirilip cihaza kurulduktan karanlık mod aktif edilerek kullanılmaya başlanabiliyor. Karanlık modu aktif etmek için öncelikle Nova Launcher uygulaması çalıştırılıyor. Daha sonra Ayarlar menüsünden Gece Modu ayarına girip modun aktif edilmesi ile sistem kullanılmaya başlanıyor. Modun kapatılması ile de cihaz normal tema özelliğine geri dönüyor. Mod aktif edildikten sonra istenilen zamanlarda modlar arası geçiş yapma imkanını da kullanıcılara sağlanıyor.

Nova Launcher Uygulaması

Nova Launcher adı verilen uygulama Android cihazlar için ana ekran uygulaması olarak kullanılıyor. Bu uygulama sayesinde cihazlarını kendi isteklerine göre kişiselleştirebiliyorlar veya kullanıcıların karanlık mod gibi ekstra özellikleri kullanmalarını sağlayabiliyorlar. Şu an sadece beta sürümü kullanılan Nova Launcher uygulamasının ise yakın zamanda normal sürümünün çıkmasıyla daha çok kullanıcı tarafından tercih edilmesi bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.