tarafından - Eylül 19, 2019
66 görüntüleme

Ünlü mobil cihaz markası Samsung, Galaxy A70 serisinin birçok farklı özelliği ortaya çıktı. Bugün sabah saatlerinde, Samsung Hindistan'ın "Destek" ana sayfa panelinde görüntülenen A70s'in bu atakla beraber çok yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor.

Teknik Özellikler Yer Almadı

Destek ana sayfa üzerinden telefonun teknik özelliklerine dair detay bir bilgi yer almamasına nazaran bazı gerçek kaynaklar, cihazla ilgili birçok iddiayı gündeme getiriyor. Geçtiğimiz ağustos ayı içerisinde merakla tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A70s, bu tarihte yaşanan bir olay sonucunda tanıtılmamış ve bugüne kadar gizemini korumayı başarmıştı.

Son Dakika Gelişmesi

Galaxy A70s'in tanıtılmaması kullanıcıların aklında soru işareti oluşturmuştu. Ancak bu sabah yaşanan son dakika bir gelişmesi, cihazın tanıtım ve gösterim tarihinin çok kısa bir süre sonra yapılacağını ve yakında piyasaya sunulacağını kanıtlar nitelikte görünüyor. Ünlü şirket Samsung Hindistan, A70s için destek kategorisinde bir sayfa açtı ve yayına ekledi. Fakat bu sayfa hala cihazın kendine ait bir görüntüsünü ya da detay bilgilerini kapsamıyor. Dikkat çeken konu ise şirketin, cihazın yakında tanıtılması için hazırlıklar yapması konusunu oluşturuyor.

Geekbench Testi

Samsung serisinin diğer üyeleri arasında olan A30s ve A50s'e kadar hiç bir sızıntı vermeyen ve gizemini sürekli koruyan A70s, en son 1 ay önce bir Geekbench testinde karşımıza çıkmıştı. Bununla birlikte, bazı teknik özellikleri de belirlenmişti. Tüm bu gelişmelere bakıldığında A70s, kuvvetini sekiz çekirdekli Snapdragon 675 işlemcisinden alıyor ve 6 GB’lık RAM kapasitesine sahip. Bunlara ilaveten cihazda, son güncel Android sürümü olan 9.0 Pie yer alıyor. SM-A707F model rakamına sahip olan cihazın kamera tasarımının da çok iddialı olduğunu söyleyebilmemizde mümkün görünüyor. A70s, üçlü kamera sistemi kurulumda ana kamera görevi görerek, 64 megapiksellik ISOCELL bir kamera düzeneği kullanıyor. Ayrıca A70’in 4.500 mAh’lik bir pile sahip olduğunu düşünürsek A70s, bu konuda da kullanıcılarını kesinlikle üzmeyeceğini ve bu seviyelerde bir bataryaya sahip olacağını söyleyebiliriz. One UI 1.5 arayüzü ile dizayn edilen A70s’in, Galaxy Note 10'dan çıkartılan Windows ve Game Booster’a bağlantı gibi birkaç yazılımsal özelliği de kapsayacağı söyleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.