tarafından - Eylül 20, 2019
116 görüntüleme

Tüm dünyada en çok kullanılan müzik bulma uygulaması olan Shazam’a karanlık mod uygulaması geliyor. Apple tarafından geçtiğimiz aylarda satın alınan Shazam uygulamasının tüketicinin istediği zaman karanlık modda istediği zaman aydınlık modda kullanılabileceği belirtiliyor.

iOS 13 İle Gelen Güncelleme

iOS uygulamasına gelen güncelleme ile birlikte iOS 13’ü telefonuna kuran kullanıcılar, telefonlarını karanlık modda kullandıkları zaman otomatik olarak Shazam’da karanlık modda kullanılabilecek. Kullanıcının Shazam’ı aydınlık modda kullanmak istediği durum da ise telefonunu karanlık moddan çıkarması yeterli olacak. Android işletim sistemi için karanlık mod uygulamasının ise gündemde olmadığı belirtiliyor .

Karanlık Mod Yaygınlaşıyor

Göz yormadığı, kullanım rahatlığı sağladığı ve kullanıcılar için daha değişik görünmesi nedeniyle karanlık mod uygulaması olumlu geri dönüşler alıyor. Bununla birlikte karanlık mod uygulaması kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilir duruma geldi. Böylece diğer üreticiler de karanlık mod uygulaması üzerinde çalışmaya başladı. Görünen o ki kısa zamanda diğer üreticiler de ürünlerinde karanlık mod uygulamasına geçecekler.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.