tarafından - Eylül 20, 2019
134 görüntüleme

Twitch firması internet dünyasındaki oyun verilerini bünyesinde tutan İnternet Games Database isimli veritabanını satın alarak yeni bir hamle yaptı.

İnternet Games Database Nedir?

Firma kendi bünyesinde bulunan oyun veritabanının daha etkin hale getirmek için İnternet Games Database uygulamasını satın aldı. Bu haber sonrasında tüm gözler İGDB isimli veritabanı uygulamasına çevrildi ve uygulamanın ne işe yarayacağı merak edilmeye başlandı. İGDB isimli uygulama oyunlar hakkında kişilerin gerçek bilgilere ulaşmasını sağlıyor. Uygulama bir oyunun kim tarafından geliştirildiğini, hangi tarihte piyasaya sürüldüğü ve yayınlayan kişinin kimliğimi öğrenilmesini sağlıyor.

Oyunların Keşfedilmesi Amaçlanıyor

Twitch son olarak yaptığı oyun veritabanı hamlesiyle kişilerin oyunlar hakkında kapsamlı bilgi edinmelerini sağlamayı hedefliyor. Bu sayede gerçek verileri bünyesinde barındırarak veritabanını daha fazla geliştirmek için İGDB veritabanı uygulamasını kullanmayı amaçlıyor.

Twitch İsimli Firma Açıklama Yaptı

İGDB hamlesi sonrası Twitch firmasından bir açıklama yapıldı. Yaptıkları açıklamada satın aldıkları uygulama sayesinde oyunların hızlı bir şekilde aranıp bulunmasını ve geliştirilmesini hedefledikleri belirtildi.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.