tarafından - Eylül 20, 2019
108 görüntüleme

State of Play'in haber bülteninin 3.Bölümü 24 Eylül 2019'da yayınlanacak. Sony’nin PlayStation haber bülteni olarak isimlendirilen yayın içeriği State of Play’in üçüncü kısmı eylül ayının 24’ünde yayınlanacak.

Gece 11'de Canlı Yayın Yapılacak

Türkiye saat dilimi ile gece 11’de start verilecek olan yayın yaklaşık olarak 20 dakika boyunca devam edecek. Ünlü marks sony’nin belirli sürelerle düzenlemiş olduğu ve PlayStation haberlerini paylaştığı State of Play, 24 Eylül Salı günü Türkiye saati geneliyle gece 11’de başlayacak. PlayStation’ın blog sayfası üzerinden yapılan açıklamada bültenin süresinin ise yaklaşık 20 dakika olduğu da ifade edildi.

Yeni Oyun Haberleri

Salı gecesi yayınlanacak olan izleyicilere yeni oyun hakkında bilgi veren haberler, PlayStation’ın Worldwide Studio’sundan yeni içerikler ve diğer güncellemeleri kapsayacak.

Play Station Planları

PlayStation’ın yeni nesliyle ilgili planlardan bahsedilmesi kesinlikle beklenmiyor. İzleyiciler bunların dışında State of Play’in yeni görünüşünü de ilk defa görmüş olacak. Sony tarafından yapılacak olan canlı yayın Twitch üzerinden de takip edilecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.