tarafından - Eylül 20, 2019
109 görüntüleme

İlk defa 22 Şubat 2010 tarihinde yayına konulan ve PlayStation 3, Nintendo Switch, Xbox 360 ve Microsoft Windows kademelerinde oldukça pratik bir biçimde oynanabilen hayata tutunma ya da hayatta kalma, korku cinsindeki Deadly Premonition oyununun Collector’s Edition adlı yeni sürümü Nintendo Switch adına çıkıyor. 2010 senesinde gelen Deadly Premonition, karşılaşılan tartışmalı eleştiriler nedeniyle kült yapımlar klasmanına dâhil edilmişti. Bununla birlikte oyun, eleştirel bazda en fazla tezatlaşmaya neden olan hayata tutunma/hayatta kalma tarzında bir korku oyunu olarak Guinness rekorunu da elinde tutuyor. Eğer ki ilginç, istemsiz ve absürt bir şekilde komik, ‘o denli kötü ki iyi’ değerlendirmesine sahip bir şeyler arayışındaysanız Deadly Premonition sizin aradığınız türde bir oyun olabilir.

Deadly Premonition Origins ve Collector’s Edition Oyunlarını Nerede Satın Alabilirsiniz?

Şayet ki bu oyunu Nintendo Switch üzerinde de tecrübe etmek istiyorsanız, Deadly Premonition Origins’i Amazon adresinden 39,99 dolara, Collector’s Edition’ı ise 49,99 dolara satın alabiliyorsunuz. Oyunu masaüstü veya dizüstü bilgisayar üzerinde oynamayı arzu edenler ise Steam adresinden temin edebiliyorlar. Deadly Premonition oyununu tecrübe edip de memnun kalan Nintendo Switch oyuncuları, 2020 senesinde deneyebilme imkânına sahip oluyor. YouTube uygulaması üzerinde, şu anda anlatmakta olduğumuz oyunun 55 saniyelik bir fragmanı da yer alıyor. Oyun ile ilgili ilk izlenimlerinizin oluşması ve oyunun içeriğini az çok kavrayabilmeniz açısından bu kısa videoya bir göz atmanız tavsiye ediliyor.

Deadly Premonition Oyununun Ufak Çaplı Bir Sinopsisi

Bahsettiğimiz oyunun sinopsisi ise şu şekildedir: ‘Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, son derece küçük bir kasaba içerisinde yer alan Le Carre’de geçmesi düşünülmüş bir açık dünya oyunu olarak ifade edilmektedir. Öykünüzün ise Özel FBI Ajanı Francis York Morgan’ın 2005 senesinde çözüme kavuşturduğunu düşündüğü fakat birtakım olaylar sebebiyle tekrardan ziyaret etmeye mecbur kaldığı Boston’da başlaması planlanıyor. 2005 ila 2009 seneleri arasında gelgitler arz ederken pek çok farklı nitelikteki cinayeti ve suçu çözebiliyor olacaksınız.’

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.