tarafından - Eylül 23, 2019
411 görüntüleme

Teknolojinin çok sayıda olumsuz haberine karşın, son dönemde teknolojinin faydalarını gözler önüne haberlere de rastlamak mümkün oluyor. Apple Watch Series 4, sahip olduğu, 'düşme algılama özelliği' sayesinde yaşlı bir adamın hayatını kurtardı. Apple, düşme algılama özelliğini, hayat kurtarıcı bir özellik olarak tanıtmıştı. Bu özelliğin fonksiyonel olduğu, Gabe Burdett adlı bir adamın sosyal medya paylaşımıyla ortay çıktı.

Apple Watch Beklentiye Yanıt Veriyor

Apple, Apple Watch Series 4'ü, düşme algılama özelliği üzerinden tanıtarak bu özelliğin hayat kurtarıcı olabileceğini belirtmişti. Apple'ın beklentisi gerçek oldu. Gabe Burdett Apple Watch'un babasının hayatını kurtardığını sosyal medyada paylaştı. Buna göre, Gabe Burdett ve babası Bob Burdett beraberce bisiklet sürmek için sözleştiler.

Babası daha erken giderek bisiklet sürmeye başladı. Yaşlı adam bu sırada dengesini kaybederek yere düştü. Apple Watch, düşme algılama özelliği sayesinde, oğluna otomatik mesaj gönderdi ve yaşlı adam bu şekilde kurtarıldı. Gabe Burdett, Apple Watch sahiplerine, düşme algılama özelliğini aktif etmelerini tavsiye ediyor.

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.