Muhammet Kaya
tarafından - Şubat 16, 2020
330 görüntüleme

 Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı sonrası Defne Samyeli bir ilke imza attı! Defne Samyeli'nin o hareketi...

Magazin gündemini günlerdir meşgul eden Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı daha çok konuşulacağa benziyor. Son dakika haberi olarak yayınlanan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkını belgeleyen görüntüler sonrası neredeyse herkes yeni aşıkları konuşuyor. Defne Samyeli ile 1.5 yıl süren birlikteliği sürpriz bir şekilde sonlanan Cem Yılmaz'ın ayrılığın ilk günlerinden itibaren adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlamıştı. Sonrasında başta Defne Samyeli olmak üzere Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'da bu iddiaları yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Atina'da aşk kaçamakları belgelenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın itiraflarından sonra Defne Samyeli ihanete uğradığını kabul etti. Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı sonrası bir ilke imza attı. İşte Defne Samyeli'nin magazin dünyasından takdir toplayan o hareketi...

 

 gündemini günlerdir meşgul eden Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı daha çok konuşulacağa benziyor. Son dakika haberi olarak yayınlanan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkını belgeleyen görüntüler sonrası neredeyse herkes yeni aşıkları konuşuyor. Defne Samyeli ile 1.5 yıl süren birlikteliği sürpriz bir şekilde sonlanan Cem Yılmaz'ın ayrılığın ilk günlerinden itibaren adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlamıştı. Sonrasında başta Defne Samyeli olmak üzere Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'da bu iddiaları yalanlamıştı. Güzel sunucu ise sosyal medya hesabından basın mensuplarını yalan haber yapmakla suçlamıştı.

 

Geçtiğimiz günlerde Atina'da aşk kaçamakları belgelenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın itiraflarından sonra Defne Samyeli ihanete uğradığını kabul etti. Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı sonrası bir ilke imza attı. İşte Defne Samyeli'nin magazin dünyasından takdir toplayan o hareketi...

 

Milliyet gazetesinden İlknur Taş'ın, "Bu Bir İlk!" başlıklı yazısı şöyle:"Son bir haftadır herkesin dilinde Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya birlikteliği var. Hatta Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli'nin bile. Nedeni için olayın başına gitmek lazım. Yılmaz ile Sarıkaya'nın aşkı Yılmaz-Samyeli ayrılığı ile aynı zamanda magazin basını tarafından dillendirilmiş ancak bu iddiaya en büyük yalanlama Samyeli'den gelmişti.

 

Şimdi bu aşk, iddianın ötesine geçip belgelendi; çiftin Atina tatili fotoğraflandı. Sarıkaya, Atina dönüşü havalimanında birlikteliklerini 'Her şey göründüğü gibi' sözleriyle onaylayınca, gözler Samyeli'ne çevrildi.

 

İhanete uğradığı ve o yüzden Yılmaz'dan ayrıldığı iddia edilen Samyeli, geçtiğimiz ekim ayında kendi sosyal medyasından basın mensuplarını yalan haber yapmakla suçladığı için şimdi bin pişman.

 

Şarkıcı, bu birlikteliği dillendiren magazincilere haksızlık yaptığını kabul etti. Önyargılı davrandığını kabul ederek, magazin basınının karşısına çıkıp, yüzünde acı bir gülümsemeyle, 'Ben bilmiyormuşum, görememişim, hiç ihtimal vermedim, konduramadım. Beni lütfen mazur görün, size haksızlık ettim' dedi.

 

Samyeli'nin hatasını kabul etmesi ve daha önce suçladığı gazetecilerden özür dilemesi hatırladığım kadarıyla magazin dünyasında bir ilk; kendisini tebrik ediyorum. Onun bu hareketi umarım diğer ünlülere de örnek olur. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz gerçeğini herkes aklının bir köşesine yazsın.

 

Manidar gönderme
Defne Samyeli'nin kameraların karşısına geçerek aldatıldığını ima etmesi karşısında, Cem Yılmaz da boş durmadı. Sosyal medya hesabına, 'Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru!' sözleri olan bir video ve Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısıyla manidar bir gönderme yaptı.

 

Neden Bergen şarkısı? Çünkü Yılmaz'ın yeni sevgilisi Serenay Sarıkaya, Bergen'in hayatını anlatacak bir sinema filmine hazırlanıyor.

 

Yılmaz sosyal medyasından özel hayatı ile ilgili mesaj vermeyi seviyor. Geçtiğimiz ağustos ayında da Yılmaz-Samyeli arasında ayrılık söylentisi çıkmıştı. İkili sosyal medya için bir video çekmişti. Hatırlarsınız… Yılmaz bu haberi yapan magazinciler için "Delirmişler, valla delirmişsiniz" derken, Samyeli de ona sarılarak kahkahalarıyla bu yalanlamaya eşlik ediyordu.

 

En acayibi ne biliyor musunuz? O yalanlama videosunun hâlâ Yılmaz'ın hesabında duruyor olması.

 

Nereye kadar inkâr?


Ünlülerin aşk soruları karşısında 'Sadece arkadaşız', 'Ayrılmadık', 'Boşanmıyoruz', 'O benim kardeşim gibi', 'Kendisi kuzenim olur' ve 'Aldatma yok' sözleri, klişedir... Yapılan haberleri yalanlamaları hatta "Bu haberleri birlikte okuyup güldük" açıklamaları da cabası... Bir de bakarsınız, haftalar sonra el ele çıkarlar gazetecilerin karşısına ya da mahkeme salonlarında görüntülenirler. Hiçbir şey olmamış, o haberleri hiç inkâr etmemişler gibi davranarak...

 

Atalarımız boşuna dememiş, 'Yalancının mumu, yatsıya kadar yanar' diye. Ne kadar inkâr ederseniz edin, gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var.

 

 

Yayınlanan: Nedir, Kimdir, Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.