tarafından - Eylül 24, 2019
120 görüntüleme

Önceki yıllarda oldukça popüler olan Yahoo, yeniden popüler olmak için yeni yollar bulmaya çalışıyor. Bu kapsamda, Yahoo yeni bir e-posta uygulaması ile yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yahoo'nun e-posta adresini kaç kişinin kullandığı tam olarak bilinmese de, şirketin bu konuda şansını denemek istediği ifade ediliyor. Android ve iOS cihazlardan indirilebilir hale gelen uygulamanın önceki versiyonundan çok farklı olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yahoo Kişiselleştirme Özelliği Sunuyor

Yeni Yahoo Mail uygulamasında göze ilk çarpan özellik, kullanıcıların anlık bildirimleri arasında ön plana çıkarmak istediği e-posta türlerine ait tema ve bildirimleri değiştirmelerine ve ayrıca kişiselleştirmelerine imkân sağlamasıdır. Ayrıca, bu uygulama kişilerin fotoğraflarına, seyahat biletlerine ve gerekli tüm ek dosyalara erişebilme imkânı sunan farklı bir görünümle kullanıcılara sunuluyor.

Yahoo Mail Abonelik Sistemiyle Geliyor

Abonelik sistemiyle de kişilerin alışveriş ile ilgili maillerine göz gezdirmelerini ve direkt olarak uygulama bünyesinde bulunan tarayıcı sayesinde arama yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, istenildiğinde tek bir dokunuşla abonelik iptal etme olanağı da bulunuyor.

Uygulama Üç Farklı Görünümle Sahip

Yahoo Mail uygulaması Grocery View, Deals View ve Location View (Sadece iOS için geçerli) olmak üzere 3 farklı görünümle sahip olabiliyor. Ayrıca, uygulama sayesinde yaklaşan önemli etkinlikler de görülebiliyor. Seyahat bilgileri, paket takibi ve sona ermek üzere olan fırsatlar (Sadece iOS için) gibi konuları öne çıkararak önemli durumları kaçırmanızı engelliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.