tarafından - Eylül 25, 2019
131 görüntüleme

2019 yılı için oldukça hareketli ve iddialı bir giriş yapan Call of Duty Modern Warfare hikaye modu ile sevenlerinin yeniden karşısına gelmeyi amaçlıyordu. Sony tarafından yapılan bir etkinlikte hikaye modunun fragmanının yayınlanması ile birlikte bu konuda son derece haklı olduklarını gösteren öğelerin gün ışığına çıkması söz konusu oldu. Fragman birbirinden farklı öğeler ile oyunu merakla bekleyenlerin ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış görünüyor. Bunun için geri sayımın başlaması bile heyecan dolu bekleyiş için fazlasıyla yeterli oluyor.

24 Ekim'de

Captain Price karakteri ile özleyenlerin merakla beklemesine neden olan oyun Call of Duty Modern Warfare ismi ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkmayı planlıyor. Sony tarafından bugün yapılan tanıtımda sinematik bir fragman yayınlanması ile birlikte oyunla alakalı bazı detayların da ortaya çıkması söz konusu oldu. Fragmanı izleyenlerin yorumları ise özleyenleri tatmin edecek birçok faktörün olduğu yönünde oldu. Fragman eski sevenlerinin de oldukça severek takip edeceği bir takım özellikler de barındırıyor.

İş Gezisi Teması

Uzun bir süre ara veren ve ardından da yeniden sahalara dönmesi beklenen oyunun fragmanı bile bekleyenlerin etkilenmesine neden oldu. Birçok yayınlanan fragmandan farklı olarak son derece hikaye yönü olan bir fragman olmasına dikkat edildi. Captain Price ve yakınlarındaki karakterlerin bir iş gezisine katılmaları konusu üzerinde duruluyor. İş gezisine çıkan oyuncuların başına gelecek olanlar ise merak konusu olarak sunuluyor. Captain ve ekibi seride Farrah isimli karakter ile işbirliği yapmak durumunda kalıyor. Fragmanda bu durumlara ek olarak savaştan sonra kimyasal silahlarla alakalı sorunlara ve sınırların nasıl çizileceğine odaklanıyor.

Yayın Zamanı

Playstation'un yayınında yapılan tanıtımın yer konusunda bir takım soru işaretlerini barındırdığı da konuşulanlar arasında yer aldı. Daha önceleri de twitter hesabından oyunla alakalı takvim yayınlanmıştı. Takvimde denemelerin sonucunda 24 ekim tarihinde oyuncuların oyun ile buluşması planlanıyordu. Bu takvime uygun bir şekilde hareket edilmesini engelleyen bir durumun olmadığı da ortaya çıkmış oluyor. Oyunu merakla bekleyenler içi geri sayım başlıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.