tarafından - Eylül 25, 2019
138 görüntüleme

Çinli üretici firmanın dünyaca ünlü telefon markası Xiaomi, Mi Mix Alpha model telefonunu tanıtmaya başlıyor. Mi Mix Alpha modelin en büyük özelliği tüm her yanının ekran ile kaplamalı olması oluyor. Tanıtımda büyük ilgi gören Mi Mix Alpha'nın yanı sıra Xiaomi şirketi birde Android tabanlı arayüzü olan MIUI'nin MIUI 11 sürümünün tanıtımını da yapıyor. Çinli firma tarafından üretilen Xiaomi markası Red Dot Design ödülünü de almayı başarıyor.

Xiaomi üreticileri 24 Eylül 2019 tarihinden itibaren MIUI 11'in beta sürecinin başladığını duyuruyor. 25 Eylül 2019 tarihinden itibaren de Çin'deki telefonların beta sürümü alacağını söylüyor. Geçtiğimiz aylarda söz veren şirket, bugünden başlayarak birçok model için beta sürümünü gerçekleştiriyor.

Xiaomi Telefonlarda MIUI 11 Sürümü Kullanımı

XDA Developers adlı platform da, MIUI 11 sürümünün artık indirilebilir olduğu yayınlanıyor. Xiaomi model telefonlarda MIUI 11 sürümü; Mi Mix 3, Mi 6, Mi Mix 2S, Mi 8 SE, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Mi Mix, Redmi A6, Redmi Note 5, Mi 8, Redmi K20 Pro, Mi Mix 2, Mi 5s, Mi 9 SE, Mi Max 3, Mi Note 3, Mi 5X, Redmi 5 Plus, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi 6, Mi Note 2, Mi Mix 2, Mi 8 UD, Mi Max 2, Redmi 5A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 6 Pro, Redmi 4,Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Lite, Xiaomi Mi 9, Mi 8 EE, Mi 8 Lite ve Mi 6X.modellerde geçerli oluyor. Adı geçen model telefonu bulunanlar bugünden itibaren MIUI 11 beta sürümü indirerek kullanabiliyor. Çinli firma şimdilik ülkelerinde bulunan telefonlarda kullanılacak olan bu sürümü dünyanın başka yerinde kullanmak isteyen olursa Çin sürümü yüklemelerini söylüyor. Aksi takdirde kullanıcıların beklemeleri gerekiyor.

Çinli firmanın açıklamalarına göre MIUI 11 beta sürümü tüm dünya da aynı anda aktif olmuyor. Her gün bir bölgeyi aktifleştirmeye çalıştıklarını söyleyen yetkililer bu işlemleri kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Tüm işlemlerin biraz daha zaman alacağını duyan Xiaomi kullanıcıları ise yetkililerden sürekli açıklama bekliyor. Çinli yetkililer ise MIUI 11 beta sürümü için hız kesmeden çalışıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.