tarafından - Eylül 30, 2019
112 görüntüleme

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından duyurusu yapılan EMUI 10 arayüzünün hangi cihazlara ve nasıl yapılacağı belli oldu. Yapılan açıklamada, EMUI 10 beta güncelleme ilk olarak P30 serisi cihazlardan başlanarak Ekim ayı ortalarından itibaren dağıtılacak.

Bu yıl sonu itibariyle ise 33 Huawei ve Huawei'nin alt markası olan Honor modeli cihaz, EMUI 10 ile Magic UI 3.0 beta güncellemelere kavuşmuş olacak. EMUI 10'la birlikte pek çok yeni özellik geleceğini biliyoruz. Bunların başında ise cihazın tamamında uygulanabilecek karanlık mod geliyor. Yani karanlık mod desteğine sahip olmayan bir uygulama bile, EMUI 10 'un gelişmiş karanlık modu sayesinde karanlık modda çalışabilecek.

Nasıl Bir Dağıtım Planı?

Yapılan açıklama ile EMUI 10 beta güncellemesi ile tanışacak ilk model şirketin amiral gemisi olan P30 serisi olacak. Peki, sonrası nasıl olacak? Ekim ayı ortalarında güncellemeyi alacak P30 serisinden sonra Ekim ayı sonunda Mate 20 ve P20 serisi cihazlarda EMUI 10 beta güncellemesine kavuşabilecekler. Mate 10 serisi cihazlarda ise EMUI 10 beta testleri Kasım ayı ile birlikte başlayacak.

Honor'lar da Durum Ne?

Huawei'nin alt markası Honor modelleri de güncelleme kapsamında görünüyor. Plana göre Honor'ın Magic 2, V20, 20 ve 20 Pro modellerinde Magic UI 3.0 beta testi, Ekim ayı sonundan itibaren başlayacak. Diğer Honor modellerinde ise beta süreci ise yapılan plan kapsamında Kasım ve Aralık aylarında olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.